Ασημακοπούλου: Μιλά για το πρόβλημα υγείας της κόρης της

09.05.2014
Καλεσμένη στο Πρω1νο ήταν η Έλενα Ασημακοπούλου, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε η μικρή της κόρη.

Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι η ίδια και ο σύζυγός της, Μπρούνο Τσιρίλο πέρασαν τρία χρόνια αγωνίας για τη μικρή, χωρίς όμως να θέλει να εξηγήσει ακριβώς είχε.

«Περάσαμε δύσκολα. Τώρα είναι όλα καλά. Τώρα πια μπορώ να το πω. Φοβηθήκαμε πολύ από την πρώτη μέρα. Ενημερωθήκαμε μόλις γεννήθηκε η μικρή, δεν υπάρχει περίπτωση να πω τι ήταν, αλλά ήταν πολύ δύσκολα. Και φοβηθήκαμε και στενοχωρηθήκαμε. Είπαμε “γιατί σε εμάς;”, αλλά είναι κάτι που φτιάχνει στην πορεία και σε εμάς έφτιαξε πολύ γρήγορα. Περάσαμε τρία χρόνια αγωνίας, αλλά τώρα μπορώ να πω πως είμαστε πολύ καλά» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, η ηθοποιός για πρώτη φορά παραδέχεται ότι με το σύζυγό της θέλουν να αποκτήσουν ένα δεύτερο παιδί. «Τώρα ναι, θέλουμε! Αφού ξεπεράσαμε το πρόβλημα. Είχαμε δώσει όλη τη προσοχή μας στη μικρή και εγώ προσωπικά δεν μπορούσα να μπω στη διαδικασία να μείνω έγκυος και να φέρω στον κόσμο ένα ακόμα παιδί. Ήθελα να είμαι εκεί. Και ήμουν και είμαι. Τώρα πια είμαι ήρεμη, βλέπω τη γυναίκα σου και τη ζηλεύω» είπε συγκινημένη.