Αποστολάκης: Απίστευτες δηλώσεις για το διαζύγιο του

12.05.2014
Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε πριν λίγες μέρες η είδηση ότι ο Κώστας Αποστολάκης και η Αμέλια Αναστασάκη χωρίζουν μετά από δύο χρόνια γάμου.

Άλλωστε, ακόμη ήταν νωπές στις μνήμες μας οι δηλώσεις ευτυχίας του ζεύγους και η οργισμένη αντίδραση τους, όταν κυκλοφόρησαν πριν μήνες οι πρώτες φήμες χωρισμού. Τούτη τη φορά, όμως, δεν πρόκειται για φήμες, αλλά για πραγματικότητα, ενώ ο ηθοποιός για πρώτη φορά μιλά για το διαζύγιο του.

Και κάνει απίστευτες αποκαλύψεις, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ, λέει ότι ο ίδιος δεν ήθελε να παντρευτεί, αλλά τον... πίεσαν νύφη και μάνα!

«Εγώ αν και παντρεύτηκα, ήμουν κατά του γάμου. Ωστόσο, όταν αγαπάς έναν άνθρωπο που πιστεύει σ' αυτόν τον θεσμό, δεν είναι κόπος να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας. Ακόμη κι αν εσύ έχεις άλλα πιστεύω. Το ήθελε η Αμέλια, το ήθελαν και οι γονείς μου και έτσι δεν κακοκάρδισα κανέναν. Επί της ουσίας αυτό που κάνει μία σχέση να αντέχει στο χρόνο είναι η αλήθεια των συναισθημάτων και η εσωτερική της δύναμη!» αποκάλυψε.

Όσο για τον χωρισμό; Η απόφαση πάρθηκε από κοινού και οι διαδικασίες έχουν ξεκινήσει ήρεμα και πολιτισμένα.

«Το αποφασίσαμε από κοινού κι έχουμε ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες του διαζυγίου μας, το οποίο θα είναι συναινετικό. Οι σχέσεις μας παραμένουν φιλικές. Άλλωστε έχουμε ένα παιδί που λατρεύουμε και η επιθυμία μας είναι να διαφυλάξουμε την ηρεμία του», είπε.

Πηγή: Espresso