Ο Στρατής παρακαλά τη Συνατσάκη να γυρίσει πίσω!

12.05.2014
«Σπάει η καρδιά μου σίδερα, πόσο σε θέλω σήμερα. Τα πάντα δίνω στη ζωή, για να σε έχω, γύρισε, σου λέω, γύρισεεεεε».

Νομίζουμε ότι αν ο Μύρωνας Στρατής πει τους στίχους αυτούς από το άσμα του Βασίλη Καρρά στη Μαίρη Συνατσάκη, το έχει το... κάστρο! Κι ας αφήσει τα παρακάλια. Γιατί να μας συγχωράει κιόλας ο καλλιτέχνης, αλλά διαβάζοντας το δημοσίευμα της Real news ότι ζητά μια δεύτερη ευκαιρία από τη Συνατσάκη, αυτή την αίσθηση μάς άφησε!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, λοιπόν, ο Μύρωνας λίγους μήνες μετά το χωρισμό τους και συγκεκριμένα μετά το Πάσχα, επικοινώνησε με τη Μαίρη και της ζήτησε να τα πουν από κοντά, ενώ της κατέστησε σαφές ότι ενδιαφέρεται να τα ξαναβρούν!

«Η Μαίρη ξαφνιάστηκε στην αρχή και του ξεκαθάρισε πως δεν θέλει καμία επικοινωνία μαζί του», αποκαλύπτει άνθρωπος – ρουφ, που γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις. Αλλά ο Μύρωνας επέμενε. «Ο Μύρωνας επέμεινε τόσο, όσο χρειαζόταν για να αποσπάσει την υπόσχεσή της ότι θα ξανασκεφτόταν ό, τι της πρότεινε και θα αποφάσιζε χωρίς καμία βιασύνη» τόνισε ο «ρουφ».

Και ναι η «πολιορκία» είχε αποτέλεσμα, αφού η νεαρή παρουσιάστρια, αν και μέχρι στιγμής εμφανίζεται ανένδοτη στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης, δείχνει να έχει ανάγκη την επικοινωνία μαζί του. Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες και παρά το ότι ήταν έξω με ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου, ήταν επί τρεις ώρες «κολλημένη» στο κινητό της, ανταλλάσσοντας sms με τον Στρατή!

Πάντως, φίλοι του ζευγαριού είναι αισιόδοξοι και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο το «κάστρο» να πέσει και να τα ξαναβρούν. Δε θέλουμε να ξενερώσουμε τους φίλους, αλλά ο Σεβάν, ο Γάλλος μελλοντολόγος (που έπεσε μέσα στη νικήτρια του The Voice) για το ζευγάρι είχε πει ότι... δεν θα τα ξαναβρούν!