Οι μπηχτές της εγκυούλας Στέισι στον Κλούνεϊ

22.05.2014
Λίγο πριν γίνει μανούλα, η πρώην του 52χρονου γόη, του τα "χώνει" διακριτικά!

Η Στέισι Κίμπλερ (Stacy Keibler) έγινε διάσημη εν μία νυκτί, όταν η τύχη (!;) την έφερε στο πλευρό του Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) όπου και έμεινε για δύο χρονάκια, πάνω κάτω.

Το ζεύγος χώρισε και η 34χρονη πρώην πυγμάχος γνώρισε, ερωτεύτηκε, αρραβωνιάστηκε και παντρεύτηκε –έγκυος μάλιστα- σε χρόνο ρεκόρ, τον εκατομμυριούχο 39χρονο επιχειρηματία Τζάρεντ Πομπρ (Jared Pobre). Καθόλου άσχημα για το κορίτσι που σήμερα ποζάρει περιχαρής με την κοιλίτσα του στο εξώφυλλο του περιοδικού "Fit Pregnancy" και ρίχνει μπηχτές με το… βαμβάκι στον Τζορτζ, ο οποίος επίσης έχει βρει το έτερόν του ήμισυ και μάλιστα παντρεύεται τον Σεπτέμβρη!

"Πριν γνωριστούμε, και ο Τζάρεντ και εγώ είχαμε πει και οι δυο στους γονείς μας ότι δεν πιστεύουμε πως θα παντρευτούμε ποτέ ή ότι θα κάνουμε παιδιά. Η… επιφοίτηση για μένα ήρθε πολύ λίγο καιρό μετά τη γνωριμία μας. Και μόλις το νιώσαμε και οι δύο δεν διστάσαμε καθόλου. Ήξερα απλά πως ήμουν έτοιμη και ότι δεν υπήρχε κανείς στον κόσμο με τον οποίο θα ήθελα να το κάνω αυτό", παραδέχτηκε η Κίμπλερ στέλνοντας σαφές μήνυμα στον Κλούνεϊ.

"Όταν είσαι με τον σωστό άνθρωπο όλα αλλάζουν", συνεχίζει, αλλά αυτό μάλλον το δίδαξε πρώτος και καλύτερος ο Γιώργης. Εκεί που όλοι τον ήθελαν εναντίον του γάμου, εκείνος όχι μόνο παντρεύεται σε χρόνο dt, αλλά φήμες φέρουν ότι είναι έτοιμος να γίνει και πατέρας!

Ο κατάλληλος άνθρωπος λοιπόν. Σωστά. Για όλους ισχύει αυτό…