Η χοντράδα της Τζένιφερ Λόρενς που την... έκαψε

22.05.2014
Μία λεκτική γκάφα της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού στις Κάννες συζητήθηκε πολύ. Με την κακή έννοια.

Η Τζένιφερ Λόρενς (Jennifer Lawrence) βρέθηκε στις Κάνες για να προωθήσει τις ταινίες της "Hunger Games" στο πλαίσιο του δημοφιλούς κινηματογραφικού φεστιβάλ που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στη γαλλική ριβιέρα.

Γενικά η 23χρονη σταρ δεν "μασάει" και παρόλ' αυτά ισχυροποιείται ως ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Χόλιγουντ όλο και περισσότερο τα τελετυαία χρόνια.

Έλα όμως που την έκανε την "γκέλα" της και όσο και να την αγαπούν, τα ΜΜΕ δεν της χαρίστηκαν.

Πήγε στο πάρτι του "Vanity Fair" η Τζένιφερ και εκεί που την πολιορκούσαν όλοι για μια δήλωση, είπε να κάνει μια πλακίτσα και θυμήθηκε την πρώτη φορά που συνάντησε τον βραβευμένο για το "Gravity" σκηνοθέτη, Αλφόνσο Κουαρόν (Alfonso Cuaron).

Όταν, λοιπόν, τον πρωτογνώρισε τον Κουαρόν η Λόρενς έμπηξε μια τσιρίδα τρομερή και όταν τον πλησίασε το εξήγησε. "Έβγαλα την κραυγή που έχω για τον βιασμό", είπε η Λόρενς αλλά όσοι άκουσαν το περιστατικό, όχι μόνο δεν φάνηκε να μοιράζονται τον... ενθουσιασμό της, αλλά την έκραξαν κιόλας αμέσως μετά.

"Καλή η πλακίτσα βρε Τζένιφερ, αλλά δεν κάνουμε χιούμορ με τα πάντα. Ο βιασμός είναι ένα θέμα που δεν αγγίζεται εύκολα. Ειδικά για αστειάκια", ήταν το γενικό κλίμα μέσα στο οποίο κινήθηκαν τα σχόλια που ερχόταν από παντού και με δεδομένο ότι η νεαρή σταρ είναι ίσως από τις ελάχιστες του συναφιού της που δεν έχουν κάποιο λογαριασμό στα σόσιαλ μίντια, απάντηση από το στοματάκι της δεν έχουμε ακόμη. Ούτε και από την επικοινωνιακή της ομάδα.

Τι να πει κανείς με τους ; Ήταν όντως τόσο τρομερό;