Η συγκλονιστική αποκάλυψη για το θάνατο του Σωτήρη Βάγια

23.05.2014
Το μεσημέρι της Παρασκευής συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο "αντίο" στον Σωτήρη Βάγια, που έφυγε την Τετάρτη από ανακοπή.

Ωστόσο, οι πληροφορίες που έρχονται από τον ξαφνικό χαμό του ηθοποιού είναι συγκλονιστικές. Ο 53χρονος ηθοποιός "έφυγε" το απόγευμα της Τετάρτης προδωμένος από την καρδιά του, ενώ πήγαινε στο νοσοκομείο για εξετάσεις! Ο Βάγιας τις τελευταίες μέρες ένιωθε έντονες ενοχλήσεις και πόνους και η μητέρα του τον έπεισε να πάει για τις απαραίτητες εξατάσεις.

Εξάλλου, υπήρχε οικογενειακό ιστορικό, αφού και ο πατέρας του είχε φύγει από ανακοπή σε ηλικία μόλις 58 ετών! Ωστόσο, η μοίρα έπαιξε το δικό της παιγνίδι και ο "Νάκος" πέθανε μέσα στο αυτοκίνητο του, έξω από το σπίτι του. Η άλλη τραγική ειρωνεία είναι ότι ο Βάγιας "έφυγε" ανήμερα της ονομαστικής εορτής της μητέρας του!

Ο πρώτος του ξάδελφος και αστρολόγος Γιώργος Ματσάγκος υποστηρίζει ότι «τον σκότωσε η οικονομική κρίση». Οι ελάχιστες δουλειές, οι επαγγελματικές προτάσεις με το σταγονόμετρο και ο κληρονομικός παράγοντας είχαν σαν αποτέλεσμα τον πρόωρο χαμό του ηθοποιού. Τελευταία του καλλιτεχνική δουλειά ήταν πριν από τρία χρόνια στην παράσταση «Ο επιθεωρητής του Γκόγκολ» στο θέατρο Αλκυονίδα.

Πηγή: Espresso