Έλεος: Δεν θα πιστέψεις πώς έγινε η Τζέσικα Σίμπσον!

27.05.2014
Ύστερα από δύο απανωτές εγκυμοσύνες με μεγάλο ανεβοκατέβασμα στα κιλά, η διάσημη σχεδιάστρια μόδας έχει ξεπεράσει τον εαυτό της.

Η Τζέσικα Σίμπσον (Jessica Simpson) υπήρξε ανέκαθεν κορμάρα, με αποκορύφωμα την εμφάνισή της ως "Ντέιζι Ντιουκ" στην ταίνία "Dukes of Hazard", από όπου και το κλιπ στο τέλος της είδησης.

Μετά, έμεινε έγκυος και πήρε άπειρα κιλά, τα οποία βέβαια έχασε με τη βοήθεια των Weight Watchers. Και πάνω που είχε σχεδόν φτάσει στα παλιά της, να τη και η δεύτερη εγκυμοσύνη, στην οποία, δεν πήρε τα κιλά της πρώτης, όμως όσο νάναι... φούσκωσε.

Και τα κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης τα έχασε καθότι τον Ιούλιο θα ντυθεί -επιτέλους- νυφούλα στο πλευρό του αγαπημένου της, Έρικ Τζόνσον (Eric Johnson) με παρανυμφάκια της 2 ετών κόρη τους, Μάξουελ και τον 11 μηνών Έις.

Άλλο όμως αδυνάτησε και άλλο αυτό που παρουσιάζει σήμερα στο Instagram η Σίμπσον με τις επόμενες δύο φωτογραφίες.

Χίλια μπράβο της αξίζουν της γυναίκας, αλλά μήπως το παράκανε; Περισσότερο για... παλαιστής "κάνει" πια, παρά για γυναίκα, θα έλεγαν κάποιοι. Το καλό παράδειγμα όμως το θέτει και εμείς καλό -για μας- είναι να το ακολουθούμε.