Επιτέλους (!) ζευγάρι Ταραντίνο και Θέρμαν

29.05.2014
Μία "ιδιάζουσα" σχέση που μετρά τουλάχιστον δύο δεκαετίες λέγεται ότι πρόσφατα επισημοποιήθηκε!

Ο Κουέντιν Ταραντίνο (Quentin Tarantino) και η Ούμα Θέρμαν (Uman Thurman) έχουν μια μακρά κοινή ιστορία που ξεκίνησε το 1994 όταν ο διάσημος σκηνοθέτης την επέλεξε για το θρυλικό "Pulp Fiction". (ακολούθησαν βέβαια και οι ταινίες "Kill Bill")

Με αφορμή μια επετειακή προβολή της –καλτ, πια- ταινίας στις Κάνες, το δίδυμο συναντήθηκε με μερικούς από τους υπόλοιπους συντελεστές, ενώ έδωσε και ένα "σόου" στο κόκκινο χαλί και όπου εμφανίστηκε μαζί, που συζητήθηκε πολύ.

Ο 51χρονος σκηνοθέτης και η 44χρονη σταρ δεν άφησαν στιγμή ο ένας το πλευρό του άλλου, χόρευαν και αγκαλιάζονταν συνέχεια, ενώ πηγές του περιοδικού "Us Weekly" επιβεαιώνουν "ότι εκείνος την αγαπούσε πολλά χρόνια και τώρα οι δυο τους είναι ζευγάρι".

Η Θέρμαν, μόλις πριν από έναν μήνα χώρισε από τον αρραβωνιαστικό της, Αρπάντ Μπουσόν (Arpad Busson) με τον οποία έκανε το τρίτο της παιδί. Τα δύο μεγαλύτερα είναι από τον γάμο της με τον Ίθαν Χοκ (Ethan Hawke).

Η έκδοση υποστηρίζει ότι οι δύο σταρ έμεναν μαζί στην ίδια βίλλα στη νότια Γαλλία, όπου και χάρηκαν –επιτέλους ύστερα από τόσα χρόνια- τον έρωτά τους.

Ο ίδιος ο Ταραντίνο αποκαλεί τη Θέρμαν "μούσα του" ενώ είχε υπογραμμίσει ότι η σχέση τους είναι πλατωνική. Μέχρι τώρα, μάλλον!