$96 φιλοδώρημα έδωσε σε υπάλληλο η Σαρλίζ Θερόν!

06.06.2014
Φροντίζει τα χρέη της η διάσημη ηθοποιός και μάλιστα με το παραπάνω!

Η Σαρλίζ Θερόν (Charlize Theron) έκανε βόλτα στη Λεωφόρο Σάνσετ προχθές το απόγευμα και ξαφνικά ένιωσε μια.. υπογλυκαιμία.

Μπήκε, λοιπόν στο κατάστημα Pinkberry και ζήτησε ένα μίνι κουπάκι παγωμένο γιαούρτι με τα σχετικά, όμως ξεκαθάρισε από την αρχή ότι δεν είχε καθόλου χρήματα επάνω της και ότι θα επέστρεφε σε μια ωρίτσα να πληρώσει.

Όπως αποκάλυψε στο TMZ η υπάλληλος του καταστήματος, ονόματι Κίλα (Keila), το μπολάκι στοίχιζε $3,75 (€2,74) και αν η Θερόν δεν επέστρεφε, στο τέλος της βάρδιάς της θα έπρεπε να καλύψει το ποσό στο ταμείο η ίδια.

Πράγματι όμως, κάπου κοντά στην ώρα, η 38χρονη σταρ επέστρεψε κρατώντας ένα χαρτονόμισμα των $100 (€73, 23) το οποίο και έδωσε στην Κίρα, ευχαριστώντας τη και λέγοντάς της να κρατήσει τα ρέστα. Δεν είναι και άσχημα €70 για πουρμουάρ, έτσι;;;;

Μετά, όπως αφηγείται η τρισευτυχισμένη, όπως μπορεί κανείς να φανταστεί υπάλληλος, η Σαρλίζ μπήκε στο αυτοκίνητο που την περίμενε έξω από το κατάστημα και συνέχισε τη μέρα της. Στη θέση του οδηγού ο αγαπημένος της, Σον Πεν (Sean Penn) και στο πίσω κάθισμα ο υιοθετημένος γιος της, Τζάκσον (Jackson) ο οποίος λέγεται ότι έχει αναπτύξει μια τέλεια σχέση με τον 53χρονο σταρ που δεν αποκλείεται να γίνει σύντομα και επίσημα πατέρας του.