Βαρδής: Έξαλλος με δημοσιεύματα για τον πατέρα του

11.06.2014
Τις τελευταίες ώρες κάνουν το γύρο του διαδίκτυου δημοσιεύματα που θέλουν την υγεία του Αντώνη Βαρδή να έχει επιβαρυνθεί σημαντικά.

Και μάλιστα αφήνουν να εννοηθεί ότι ο σπουδαίος καλλιτέχνης... χάνει τη «μάχη». Και στα δημοσιεύματα αυτά, που έχουν προκαλέσει αναστάτωση σε όλους και στον κόσμο που αγαπά τον Βαρδή, έρχεται να απαντήσει με ένα μήνυμα όλο νόημα, ο γιος του Γιάννης.

Με καυστικό τρόπο απάντησε σε εκείνος που ξεκίνησαν την ιστορία αφιερώνοντας τους «με αγάπη» το μήνυμα του στο Twitter. «Το να πατάς σε θέματα υγείας με πρόφαση τη δημοσιογραφία, σε κάνει καραγκιόζη. Ποτέ άνθρωπο!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Βαρδής.

Στο μεταξύ, αδελφός του συνθέτη, Χρήστος Δείξιμος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, στίχους από το τραγούδι «Τα Όνειρά μας».

«Τίποτα δεν τέλειωσε ακόμα θα μου πεις
θα το παλέψουμε ως το τέλος θα το δεις
πάντα η ελπίδα που πεθαίνει τελευταία.

Τα όνειρά μας τα 'χουμε με αίμα πληρωμένα

και δεν τα πουλάμε σε κανέναν....»

Συγκινητικό μήνυμα για το θείο του, έγραψε και ο Άκης Δείξιμος (αδελφός του Κώστα Δόξα). «Εύχομαι αυτός ο άνθρωπος που όπως υπήρξε έμπνευση για όλη την οικογένεια, τον ξάδερφο μου τον Γιάννη, τον αδερφό μου τον Κώστα και εμένα, άλλο τόσο έχει σημαδέψει μουσικά όλους τους Έλληνες, να γίνει σύντομα πολύ καλά....Τον χρειαζόμαστε όλοι να είναι γερός και δυνατός!!!», έγραψε χαρακτηριστικά, ενώ το συνόδευσε με το τραγούδι του Αντώνη Βαρδή, «Έτσι Ξαφνικά».