Έτοιμη να γίνει μάνα η Ριάνα!;

16.06.2014
Μερικές φωτογραφίες πολύ διαφορετικές από αυτες που μας έχει συνηθίσει ως τώρα πόσταρε σε Instagram και Twitter η διάσημη τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέιντος που δείχνουν μια άλλη, άγνωστη πλευρά της.

Συνήθως οι φωτογραφίες που ανεβάζει στα σόσιαλ μίντια η Ριάνα (Rihanna) είναι τόσο σέξι που δέχονται λογοκρισία μέχρι και από τους διαχειριστές τους!

Όμως αυτές τις μέρες η 26χρονη Ριρί, φαίνεται ότι δεν έχει μάτια και σκέψη για κανέναν και τίποτα άλλο εκτός από τη νεογέννη τη ανιψιά της, φωτογραφίες με την οποία μοιράστηκε με τους πάνω από 35 εκατομμύρια φίλους της στο διαδίκτυο.

Πρόκειται για τη νεογέννητη κορούλα της ξαδέλφης της, Νοέλα Άλστρομ (Noella Alstrom), η οποία, άθελά της, δεν αποκλείεται να έθεσε σε λειτουργία το... βιολογικό ρολόι της διάσημης θείας της.

Πάντως, γεγονός είναι ότι η Ριάνα δεν ξεκολλά από τη μικρή, η οποία της δείχνει επίσης μια ιδιαίτερη αδυναμία, γεγονός που τις κάνει αχώριστες!

Μέχρι και ασορτί με τα δικά της μπασκετικά ρούχα των "Miami Heat" του φόρεσε του βρέφους η Ριάνα και πόσταρε τη φωτογραφία με τη λεζάντα "Διδυμάκια".

Άντε, βρε... Και στα δικά σου!!!