Τι λες τώρα; Έναν χρόνο πατέρας ο Γκόσλινγκ;

17.06.2014
Γιορτή του πατέρα προχθές και ο δημοφιλής ηθοποιός αποφάσισε να αποκαλύψει στους θαυμαστές του ότι υιοθέτησε ένα μωράκι. Όμως… όχι!

Περίπου ένα εκατομμύριο θαυμαστές του Ράιαν Γκόσλινγκ (Ryan Gossling) διάβασαν στο Facebook μήνυμα που έστειλε ο ίδιος ως "περήφανος πατέρας ενός μωρού".

Όμως το μήνυμα, που συγκέντρωσε πάνω από 950.000 likes μέσα σε λίγες ώρες, ήταν ψεύτικο και δημιουργήθηκε από κάποιον που είχε δημιουργήσει έναν μούφα "ορίτζιναλ λογαριασμό" του ηθοποιού και υποστήριζε ότι ο Γκόσλινγκ είχε υιοθετήσει ένα μωράκι η μαμά του οποίου είχε πεθάνει από καρκίνο.

"Αυτή τη γιορτή του πατέρα, αποφάσισα να πω την ιστορία του πώς έγινα και εγώ πατέρα. Αυτός ο μικρούλης ήταν μόνο 9 μηνών όταν έγινα ο μπαμπάς του. Η μαμά του και εγώ ήμασταν κολλητοί φίλοι πριν εκείνη πεθάνει από καρκίνο. Της υποσχέθηκα ότι θα τον φροντίζω πάντα. Έτσι αποφάσισα να κάνω το μεγάλο βήμα και να γίνω ο μπαμπάς του. Μου έφερε τόσο μεγάλη χαρά. Είναι τα πάντα μου. 1 χρόνο μετά την υιοθεσία, ο βιολογικός του πατέρας εμφανίστηκε και τον ήθελε πίσω. Φυσικά έδωσα τη μάχη μου αλλά εκείνος κέρδισε. Εκείνος ο ένας χρόνος που υπήρξα μπαμπάς μου έμαθε πώς να αγαπώ χωρίς όρους. Πρέπει να σταματήσουμε και είμαστε ευγνώμωνες για τα παιδιά μας και τα παιδιά θα έπρεπε να σταματήσουν και να είναι ευγνώμωνες για τους γονείς τους. Αυτό που έμαθα ειλικρινά και πάνω από όλα είναι ότι κάθε παιδί χρειάζεται αγάπη".

Το στοιχείο, βέβαια, που "έδινε" το ψεύτικο της ανάρτησης ήταν ότι στο τέλος του κειμένου, είχε ένα λινκ που οδηγούσε σε ένα e-shop όπου διαφήμιζε ένα μπλουζάκι με μήνυμα Young Wild and Free, και προσέφερε στους φαν του την ευκαιρία να μπουν σε διαγωνισμό και τον συναντήσουν από κοντά – αν φυσικά αγοράσουν αυτό το μπλουζάκι.

Αυτά για τον "ψεύτικο" Ράιαν Γκόσλινγκ, τη στιγμή που και ο πραγματικός μας κρατά σε μια αγωνία για τα προσωπικά του καθώς οι φήμες τον θέλουν τη μια να έχει χωρίσει από την Εύα Μέντεζ (Eva Mendez) και τη μια όχι...