Πολίτη: Το μήνυμα του συζύγου της για το διαζύγιο

17.06.2014
Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τη δημόσια παραδοχή της Χριστίνας Πολίτη ότι ο γάμο της με τον Σωτήρη Φουρτουλάκη βρίσκεται σε μία... πολιτισμένη διάσταση.

Κι έρχεται ο νεαρός σύζυγος της κοσμικογράφου και όχι μόνο επιβεβαιώνει τον χωρισμό, αλλά για πρώτη φορά αποκαλύπτει πώς έχουν τα πράγματα μεταξύ τους.

Εξάλλου, δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στο γάμο του πρώην πλέον ζευγαριού. Και τα όσα λέγονται και γράφονται φαίνεται ότι έφεραν το ξέσπασμα του Φουρτουλάκη. Έτσι, με μία ανάρτηση στον προσωπικό ου λογαριασμό στο Facebook βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

«Επειδή αρκετοί φίλοι και φίλες, τους τελευταίες μήνες, ανησυχούν για την προσωπική μου ζωή και επειδή ο φόρτος εργασίας δεν μου επιτρέπει να απαντώ σε όλα τα μηνύματα, θα κάνω μια εξαίρεση και θα μιλήσω για πρώτη και τελευταία φορά.... Παρόλο που έχω χωρίσει εδώ και αρκετούς μήνες με τη Χριστίνα, συνεχίζουμε να έχουμε μια πολύ αγαπημένη και πολιτισμένη οικογένεια... Θα παρακαλούσα να σεβαστούν όλοι την επιθυμία μου, να έχει ο γιος μου μια ήρεμη και ιδανική παιδική ηλικία» έγραψε χαρακτηριστικά