Stan: Τα νεύρα για την Ηλιάκη

24.06.2014
Στα βραβεία του MAD βρέθηκε και ο Stan, ο οποίος μάλιστα είχε ντουέτο με τον Γιώργο Μαζωνάκη, ενώ πήρε και το βραβείο «καλύτερου urban video clip».

Ωστόσο, όταν πάτησε στο κόκκινο χαλί, οι ρεπόρτερ έπεσαν πάνω του... μιλιούνια κι άρχισαν να τον ρωτούν για τη Μαρία Ηλιάκη. Βλέπεις, τον τελευταίο καιρό οργιάζουν οι φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την παρουσιάστρια.

Έλα, όμως, που οι ερωτήσεις έκαναν έξαλλο τον Stan και φανερά εκνευρισμένος έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

«Δεν με ενόχλησε τόσο αυτό γιατί είναι λογικό κάποια στιγμή να ακουστεί κάτι για σένα, από τη στιγμή που είσαι clean face και δεν έχει ακουστεί. Αλήθεια ή ψέματα δεν θα κάτσω να το σχολιάσω. Με ενοχλεί όμως ότι συνεχίζει αυτό το πράγμα. Το έχουμε ξεχειλώσει, τα έχουμε τραβήξει από τα μαλλιά, από τα πόδια, είναι μέθοδος του Προκρούστη. Δεν μ’ αρέσει που γίνεται» είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Είμαστε πάρα πολύ φίλοι με τη Μαρία και θέλω να τελειώσει εδώ». Αυτά μπροστά στις κάμερες, διότι φαίνεται ότι τα νεύρα του τραγουδιστή δεν του έφυγαν αμέσως και λίγο αργότερα έγραψε στο twitter απευθυνόμενος στους θαυμαστές του(!) «Ευχαριστώ όσους πιστεύετε, έχετε ελπίδα σε μένα και είστε κοντά μου πάντα… Η καρδιά μου είναι καθαρή. Γι’ αυτό πάντα θα έχετε την αλήθεια μου!» Αυτά.