Βδέλλα (!) η Άνιστον στο πλευρό του Θερού

24.06.2014
Την πρώτη του κοινή εμφάνιση σε κόκκινο χαλί ύστερα από 9 μήνες έκανε το διάσημο ζευγάρι και η εικόνα... ξεχείλιζε από έρωτα!

Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) και ο Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) παραμένουν ερωτευμένοι και αρραβωνιασμένοι παρά τις κακές γλώσσες που τους θέλουν να χωρίζουν κάθε τρεις και λίγο.

Ωστόσο, οι δουλειές τους είχαν κρατήσει πολύ μακριά τον τελευταίο καιρό –εξ ου και η έντονη φημολογία περί χωρισμού.

Χθες, οι δύο ηθοποιοί έδωσαν στους φωτορεπόρτερ "βούτυρο για το ψωμάκι" τους με την πρώτη κοινή τους δημόσια εμφάνιση εδώ και εννέα μήνες.

Αφορμή, η πρεμιέρα του σίριαλ "The Leftovers" όπου πρωταγωνιστεί ο 42χρονος ηθοποιός και από όπου φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει και η καλή του, η οποία στην ουσία δεν ξεκόλλησε από δίπλα του. Όλο αγκαλιά τον είχε τον αγαπημένο της η 45χρονη σταρ και όλο στα μάτια τον κοιτούσε.

Όσο για το κοτρόνι στο χέρι της Τζεν τι να πούμε; Βγάζει μάτι -με την καλή έννοια πάντα- ενώ η αλήθεια είναι πως με την εμφάνισή της αυτή η Άνιστον βάζει τέλος και στην άλλη φημολογία που τη θέλει έγκυο -για ακόμη μια φορά... Όχι, κοιλίτσα δεν υπάρχει. Ούτε καν ίχνος!!!