Φουρέιρα: Η σέξι selfie που έστειλε στο Σαμαρά

24.06.2014
Μία μέρα πριν το μεγάλο παιγνίδι της Εθνικής με την Ακτή Ελεφαντοστού, που κρίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Μουντιάλ και η Ελένη Φουρέιρα βάλθηκε να... αποσυντονίσει τον Γιώργο Σαμαρά.

Η αοιδός, που τη Δευτέρα το βράδυ εμφανίστηκε στα βραβεία του MAD πιο σέξι και προκλητική από ποτέ κι επί σκηνής και κάτω από αυτή, έστειλε στον αγαπημένο της μία selfie της.

«Εννοείται ότι θα με δει. Ξέρει ακριβώς τι φοράω. Του έστειλα selfie με το τι φοράω για να πάρει δυνάμεις. Μου έχει εμπιστοσύνη σε αυτά που φοράω. Δε ζηλεύει. Το θέμα είναι να έχεις εμπιστοσύνη στον άλλο» αποκάλυψε η Φουρέιρα, μετά από σχετική ερώτηση: πως θα αντιδρούσε ο αγαπημένος της αν έβλεπε τη σέξι εμφάνιση της.

Ποια φωτογραφία της τού έστειλε δεν μας το αποκάλυψε. Αλλά είμαστε σίγουροι ότι επρόκειτο για σέξι, διότι οι στιλιστικές της επιλογές δεν αφήσαν περιθώρια για... συντηρητική φωτογραφία. Επίσης, είναι σίγουρη η αοιδός ότι με τη selfie που τού έστειλε «θα πάρει δυνάμεις» ο Σαμαράς ή μας... αποτελείωσε τον διεθνή πριν το ματς;