Λάσκαρη: Το ξέσπασμα για τη Μακρυπούλια

07.07.2014
Με αφορμή την επιστροφή της στη μεγάλη οθόνη μετά από τρεις περίπου δεκαετίες, η Ζωή Λάσκαρη παραχώρησε μία εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη.

Η μεγάλη πρωταγωνίστρια μεταξύ άλλων μίλησε και για το «φαινόμενο» Ζέτα Μακρυπούλια, την οποία θαυμάζει κι εκτιμά.

«Είναι μια πανέμορφη, ταλαντούχα κοπέλα, που έχει όλο το πακέτο και τη ζηλεύουν, τους έχει πιάσει λύσσα μαζί της! Βγαίνουν κάποιοι ηλίθιοι μόνο έτσι μπορώ να τους χαρακτηρίσω και πετάνε τη λάσπη που σου έλεγα πριν... Γιατί να γίνει ηθοποιός γιατί να κάνει μιούζικαλ γιατί να κάνει εκπομπή, γιατί να κάνει το ένα, γιατί το άλλο ... Ότι γουστάρει θα κάνει, πόσο δε που έχει αποδειχτεί ότι το κάνει εξαιρετικά! Έλεος πια...» ξέσπασε η Λάσκαρη.

Εξάλλου και η ίδια στην αρχή της καριέρας της είχε αντιμετωπίσει μεγάλο πόλεμο, αφού προερχόταν από τα Καλλιστεία. «Στην Ελλάδα ο φθόνος και η ζήλια έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Φυσικά και με πολέμησαν, αλλά όπως βλέπεις είμαι εδώ και δυνατή. Ξέρεις γιατί; Γιατί ασχολιόμουν με τη δουλειά και τη ζωή μου και όχι με αυτούς που η δουλειά τους είναι να ρίχνουν λάσπη. Ποτέ δεν ασχολήθηκα μαζί τους. Δεν τους έκανα τη χάρη. Εκεί είναι το μυστικό: Να αδιαφορείς» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Real news