Πρωτάκουστο: Ο Κλούνεϊ διαψεύδει δημοσίευμα

09.07.2014
Τα πήρε "κρανίο" ο διάσημος ηθοποιός με τα όσα δημοσιεύονται για εκείνον και τον γάμο του και αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Συνήθως δεν ασχολείται με τα όσα γράφονται στον Τύπο ο Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) αλλά αυτή τη φορά νιώθοντας ότι ξεπεράστηκαν κατά πολύ τα όρια, απαντά σε δημοσιεύματα της DailyMail που θέλουν τον ίδιο να μην πολυγεμίζει το μάτι της μέλλουσας πεθεράς του διαψεύδοντάς τα κατηγορηματικά.

"Θέλω να μιλήσω για την ανευθυνότητα αναφοράς της Daily Mail της Δευτέρας. Σπάνια απαντώ σε ταμπλόιντ, εκτός και αν έχει να κάνει με κάποιον άλλο και την ασφάλειά τους. Αναφέρει ότι η μητέρα της Αμάλ λέει στη 'μισή Βηρυτό' ότι είναι αντίθετη στον γάμο. Αναφέρει ότι κάνουν πλάκα με τις θρησκευτικές παραδόσεις των Δρούζων που καταλήγουν στον θάνατο της νύφης. Ας το επαναλάβω αυτό 'τον θάνατο της νύφης'. Πρώτα από όλα, τίποτα από αυτή την ιστορία δεν έχει αληθινή υπόσταση. Η μητέρα της Αμάλ δεν ανήκει στη θρησκεία των Δρούζων. Δεν έχει πάει στη Βηρυτό από τότε που η Αμάλ και εγώ βγαίνουμε μαζί και δεν είναι σε καμία περίπτωση αντίθετη στον γάμο –όμως τίποτα από όλα αυτά δεν είναι το θέμα", γράφει μεταξύ άλλων ο 53χρονος σταρ σε γραπτή ανακοίνωση που δημοσιεύεται σήμερα στο USA Today, τονίζοντας πως έχει συνηθίσει να διαβάζει ψέματα στον Τύπο και αντιλαμβάνεται πολύ καλά πώς λειτουργεί το όλο ζήτημα.

"Όμως αυτό τα ψέμα άπτεται σπουδαιότερων θεμάτων. Η ανευθυνότητα με την οποία εκμεταλλεύεται κανείς θρησκευτικές διαφορές και μάλιστα εκεί όπου δεν υπάρχουν, είναι τουλάχιστον αμελής και ακόμη περισσότερο επικίνδυνη σε αυτή την εποχή που ζούμε. Υπάρχουν μέλη της οικογένειάς μας σε όλο τον κόσμο και η ιδέα ότι κάποιος θα έβαζε φωτιά σε όποιο κομμάτι αυτού του κόσμου μόνο και μόνο για να πουλήσει φύλλα θα έπρεπε να είναι εγκληματική", συνεχίζει στην ανακοίνωσή του ο Κλούνεϊ κλείνοντας τελείως κάθετα και απόλυτα ως εξής:

"Και όταν βλάπτουν την οικογένειά μου και τους φίλους μου ξεπερνούν κατά πολύ την έννοια του γελοίου ταμπλόιντ και φτάνουν στην αρένα της υποκίνησης βίας".

Κατά τα άλλα, οι οικογένειας Κλούνεϊ και Αλαμουντίν βρίσκονται αυτό τον καιρό στο Κόμο όπου κάνουν διακοπές ετοιμάζοντας ταυτόχρονα, όλοι μαζί, τον γάμο του Τζορτζ και της Αμάλ, που θα γίνει τον Σεπτέμβριο. Η δε μαμά της νύφης, Μπάρια, έχει απαθανατιστεί επανειλημμένα μαζί με τη συμπεθέρα της, Νίνα, στα σοκάκια της όμορφης ιταλικής κωμόπολης όπου, παρεμπιπτόντως, έχει εκδοθεί "επίσημο απαγορευτικό προς όλους τους μη έχοντες εργασία και ειδική άδεια να πλησιάζουν στην έπαυλη Κλούνεϊ".