7 μηνών έγκυος η Μέντεζ από τον Γκόσλινγκ!;

10.07.2014
Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται φήμες για εγκυμοσύνη της διάσημης ηθοποιού, όμως τώρα μπορεί να είναι αληθινές.

Η Εύα Μέντεζ (Eva Mendes) και ο Ράιαν Γκόσλινγκ (Ryan Gossling) είναι ένα από τα πιο καυτά ζευγάρια του Χόλιγουντ, όμως σίγουρα και ένα από τα πιο… κρυφά.

Σχεδόν δεν εμφανίζονται ποτέ μαζί και έχουν πλέξει έναν ιστό μυστηρίου γύρω από το ειδύλλιό τους με τις φήμες περί χωρισμού, εγκυμοσύνης και γάμου να τους συντροφεύουν κάθε τρεις και λίγο.

Χθες, ήταν το περιοδικό "ΟΚ" που ξεκίνησε αυτό τον νέο γύρο των πληροφοριών που θέλουν τη 40χρονη σταρ έγκυο και μάλιστα στον 7ο μήνα με τον καρπό του έρωτά της με τον 33χρονο αγαπημένο της.

Οι φήμες ούτε έχουν επιβεβαιωθεί, αλλά ούτε και διαψευσθεί ακόμη επίσημα, όμως με σημερινό του άρθρο το περιοδικό "People" τις επιβεβαιώνει μέσα από δικές του πηγές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και των δύο περιοδικών και οι δυο είναι ενθουσιασμένοι για το μωράκι που έρχεται, ενώ για γάμο ακόμη δεν γίνεται λόγος.

Πάντως, οι απανταχού φανατικές θαυμάστριες του Ράιαν πλάνταξαν (!) στο κλάμα στο άκουσμα του νέου. Οι αναρτήσεις στα σόσιαλ μίντια μιλούν για μεγάλο πόνο -που θα γίνει άλλη μάνα του παιδιού του δηλαδή!!! Τι να πεις! Άτιμη ζωή!!!

Όσο για τη φωτογραφία στην αρχή του θέματος; Είναι από την ταινία "Στο τέλος του δρόμου", στα γυρίσματα του οποίου (2011) οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν. Στο βίντεο που ακολουθεί θυμηθείτε και το τρέιλερ του.