Γιατί θέλει να φύγει από τις ΗΠΑ η Λίντσεϊ Λόχαν;

16.07.2014
Οι φήμες θέλουν την άτακτη στάρλετ τόσο "μπουχτισμένη" από την πατρίδα της που σκοπεύει να της γυρίσει την πλάτη...

Η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Ιταλία όπου παρακολουθεί το Παγκόσμιο Κινηματογραφικό και Μουσικό Φεστιβάλ Ίσια (Ischia Global Film and Music Festival) και δείχνει να "έχει ανακαλύψει την Αμερική". Ή μάλλον το αντίθετο!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC News η 28χρονη ηθοποιός εξέφρασε την έκπληξη που βίωσε όταν κατάλαβε ότι "η τηλεόρασή τους εκεί" είναι πολύ διαφορετική από την αμερικανική, από την άποψη του κουτσομπολιού

"Νιώθω πολύ ωραία που μπορώ να ανοίξω την τηλεόραση και να δω ότι όλα δεν περιστρέφονται γύρω από το κουτσομπολιό. Παρατήρησα ότι εσείς εδώ ακόμη και στις ειδήσεις έχετε πολύ διφορετική οπτική γωνία", παρατήρησε η Λίντσεϊ υπογραμμίζοντας ότι στην Αμερική, από τις 5μμ έχει εκπομπές που ασχολούνται με τις προσωπικές ζωής των ανθρώπων στη βιομηχανία.

"Εδώ δεν το έχω προσέξει αυτό. Έχετε περισσότερο νέα, πολιτική και μουσική", ολοκλήρωσε με μεγάλη έκπληξη η Λοχαν, η οποία σκέφτεται σοβαρά για αυτό τον λόγο να κάνει μόνιμη κατοικία κάπου στην Ευρώπη. Ίσως στο Λονδίνο.

Τώρα, θα μου πείτε... Μα τι λέει; Δεν έχει στην Ιταλία, ή στη Βρετανία γκοσιποκανάλια και ταμπλόιντ; Μάλλον δεν θα το έψαξε καλά το θέμα η LiLo.Ας ρωτήσει τον Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) και την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και ας δει πώς της συμπεριφέρονται στη Βρετανία με την τούμπα που έφαγε στο πλαίσιο του φεστιβάλ... Κάνε κλικ εδώ και δες και εσύ...