Φάτσα κάρτα με τον εισβολέα η Σάντρα Μπούλοκ

15.07.2014
Μια περιπέτεια βγαλμένη από τις ταινίες της λέγεται ότι έζησε πρόσφατα η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός.

Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο Cover Media, η Σάντρα Μπούλοκ (Sandra Bullock) βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν άντρα που είχε εισβάλει στο σπίτι της μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα.

Συγκεκριμένα, το TMZ αναφέρει πως πρόκειται για τον Τζόσουα Τζέιμς Κόρμπετ (Joshua James Corbett), φανατικό θαυμαστή της 49χρονης σταρ με τρελή εμμονή προς το πρόσωπο και τη ζωή της γενικότερα, όπως προέκυψε μετά τη σύλληψή του.

Σύμφωνα με το σάιτ, που υποστηρίζει ότι "είδε έγγραφα με όλα τα στοιχεία" το περιστατικό συνέβη στη 1 το πρωί της 8ης Ιουνίου όταν ο Κόρμπετ σκαρφάλωσε από τον συρμάτινο φράχτη και διέρρηξε το σπίτι της Μπούλοκ.

Η Σάντρα άκουσε κάποια στιγμή έναν θόρυβο στον κάτω όροφο και άνοιξε την πόρτα του υπνοδωματίου της για να δει τι συμβαίνει.

Τότε ήταν που είδε τον άντρα, ντυμένο στα μαύρα έξω από την πόρτα της. Μπήκε αμέσως μέσα την κλείδωσε και τηλεφώνησε στην αστυνομία με εκείνον να της φωνάζει απ' έξω "Σάντι, μη μου κάνεις μήνυση" και άλλα σχετικά.

Οι άντρες της αστυνομίας έφτασαν σε χρόνο μηδέν και συνέλαβαν τον δράστη ο οποίος είχε αφήσει διάφορα σημειώματα προς την Μπούλοκ που φανερώνουν τη διαταραχή του χαρακτήρα και του μυαλού του.

"Θα σκέφτομαι πάντα εσένα και τον Λούι, τον γιο μου, καθώς εσύ είσαι η σύζυγός μου δια νόμου, του νόμου του Θεού και όπως εσύ ανήκεις σε μένα έτσι και εγώ ανήκω σε σένα", έγραφε ένα από τα γράμματα αναφερόμενο φυσικά στον Λουίς που υιοθέτησε η Μπούλοκ το 2010.

Σε άλλο σημείωμα ο Τζόσουα έλεγε ότι συγχωρεί τη Σάντρα "για ο,τιδήποτε μπορεί να έχει κάνει" ενώ πληροφορίες θέλουν τον άντρα να αντιμετωπίζει μέχρι και 10 χρόνια φυλάκιση αν βρεθεί ένοχος για παράνομη κατοχή "βαρέων όπλων" που βρέθηκαν στο σπίτι του μετά από έρευνα.