Τζέι Ζι & Μπιγιονσέ: Χωρίζουν μετά την περιοδεία

22.07.2014
Ο "καπνός" που τυλίγεται γύρω από τον γάμο του διάσημου ζεύγους είναι τόσο "πυκνός" που ο φόβος για "φωτιά" γίνεται ολοένα και πιο έντονος.

Οι φήμες θέλουν την Μπιγιονσέ (Beyonce) και τον Τζέι Ζι (Jay Z) να χωρίζουν κάθε τρεις και λίγο. Εκείνοι παραμένουν μαζί και δείχνουν το ίδιο ερωτευμένοι ενώ παράλληλα δεν σταματά στιγμή και η επαγγελματική συνεργασία του.

Αυτό τον καιρό, το ισχυρό ζεύγος της σόουμπιζ γυρίζει τον κόσμο με την κοινή περιοδεία "On Th Run", μαζί με το τέλος της οποίας, όμως, λέγεται ότι έρχεται και το τέλος του γάμου τους.

Σύμφωνα με τη New York Post η Μπιγιονσέ και ο Τζέι Ζι "έχουν σταματήσει να φέρονται σαν παντρεμένοι -μακριά από τις κάμερες, εννοείται- έχουν βγάλει τις βέρες τους και ψάχνουν έναν τρόπο να χωρίσουν χωρίς όμως να πάρουν διαζύγιο".

Τονίζοντας ότι τα προβλήματα του ζεύγους υφίστανται από πριν γεννηθεί η 2 ετών σήμερα κορούλα τους, Μπλου Άιβι (Blue Ivy), το δημοσίευμα αναφέρει ότι η αντίστροφη μέτρηση άρχισε μετά την επίθεση της αδελφής της Μπιγιονσέ, Σολάνζ (Solange) στον γαμπρό της μέσα σε ασανσέρ.

Ο Τζέι Ζι, λέγεται ότι ακόμη έχει ελπίδες αλλά η σύζυγός του φέρεται αποφασισμένη... Για να δούμε λοιπόν...