Σέριλ Κόουλ: Η νύφη φορούσε μαύρα

22.07.2014
Τον γάμο της γιόρτασε η διάσημη τραγουδίστρια, παρουσία λίγων καλών φίλων.

Οι εξελίξεις στη ζωή της Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole) τους τελευταίους μήνες ήταν καταιγιστικές. Τον Μάιο, στις Κάνες γνώρισε τον Ζαν-Μπερνάρ Φερνάντζεζ-Βερσινί (Jean- Bernard Fernandez-Versini). Oι δυο τους ερωτεύτηκαν σφόδρα και πριν από δύο εβδομάδες παντρεύτηκαν μυστικά στο νησί Μυστίκ.

Μάλιστα το αίσθημα είναι τόσο δυνατό για την 31χρονη τραγουδίστρια που έχει ήδη αλλάξει το επίθετό της, αντικαθιστώντας αυτό του πρώην συζύγου με το οποίο και έχει στήσει την καριέρα της με αυτό του νυν. Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν τη νύφη να μην έχει υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο, δείχνοντας έτσι την απόλυτη εμπιστοσύνη που τρέφει στο πρόσωπο του αγαπημένου της.

Τώρα λοιπόν, η Σέριλ και ο σύζυγός της αποφάσισαν να κάνουν ένα δεύτερο γάμο, ή μάλλον ένα επίσημο πάρτι για να γιορτάσουν τη χαρά τους με τους δικούς τους ανθρώπους.

Το ραντεβού δόθηκε σε κλαμπ του Λονδίνου τη Δευτέρα το βράδυ και η νύφη εμφανίστηκε κούκλα, αλλά ντυμένη στα μαύρα, με μια μακριά στράπλες διάφανη τουαλέτα δια χειρός Ralph & Russo. Δίπλα της, ο γάλλος Φερνάντεζ-Βερσινί, ο οποίος, παρεμπιπτόντως έχει τη φήμη μέγα γυναικά και μπερμπάντη- κομψότατος και διακριτικός δεν την άφησε στιγμή από το χέρι του.

Το παρών στο πάρτι έδωσαν και οι περίπου 80 καλεσμένοι του ζεύγους -συγγενείς και στενοί φίλοι, σύμφωνα με δημοσιεύματα- μεταξύ των οποίων και τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος "Girls Aloud", Κίμπερλι Γουολς και Νίκολα Ρόμπερτς.