Παντρεύτηκε μυστικά η Νάγια Ριβέρα του Glee

24.07.2014
Η ηθοποιός που έγινε διάσημη ως "Σαντάνα Λόπεζ" στη δημοφιλή μουσικοχορευτική σειρά ντύθηκε νυφούλα. Και το ανακοίνωσε μετά...

Όπως ανακοίνωσε η ίδια -αφού είχε τελεστεί το μυστήριο- η Νάγια Ριβέρα (Naya Rivera) παντρεύτηκε τον αγαπημένο της σε μυστική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Κάμπο Σαν Λούκας του Μεξικό στις 19 Ιουλίου.

Τυχερός ο ηθοποιός Ράιαν Ντόρσεϊ (Ryan Dorsey) -που βλέπετε στη φωτογραφία στη συνέχεια, ο οποίος έγινε ζευγάρι με την 27χρονη σταρ μόλις πριν από τρεις μήνες, όταν η Ριβέρα διέλυσε τον αρραβώνα της με τον ράπερ Μπιγκ Σον (Big Sean). Οι δυο τους είχαν γνωριστεί πριν από τέσσερα χρόνια, έγιναν πολύ καλοί φίλοι και τελικά τους προέκυψε έρωτας και γάμος εξπρές.

"Νιώθουμε πραγματικά ευλογημένοι ως σύζυγοι πια. Η ιδιαίτερη μέρα μας ήταν γραφτό να συμβεί και όλα έγιναν όπως ακριβώς τα είχαμε φανταστεί", αποκάλυψε γεμάτη ευτυχία η νύφη, η οποία φορούσε ένα μακρύ ρομαντικό, αλλά και σέξι δανδελένιο νυφικό. Κάνε κλικ εδώ να δεις τις φωτογραφίες του ζεύγους που δημοσιεύει το People ενώ ακριβώς στη συνέχεια, θυμήσου τη Νάγια στον ρόλο που την έκανε διάσημη. (Σε περίπτωση, δηλαδή, που σε ξεγέλασε η φωτογραφία στην αρχή του θέματος)