Έγκυος η Ζόι Σαλντάνα

24.07.2014
Η φουσκωμένη κοιλίτσα και το λίγο πρησμένο προσωπάκι μαρτυρούν τον... πελαργό, παρότι ακόμη επίσημα η εγκυμοσύνη της ηθοποιού δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Η Ζόι Σαλντάνα (Zoe Saldana) παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Μάρκο Περέγκο (Marco Perego) τον περασμένο Σεπτέμβρη, ύστερα από μόλις τέσσερις μήνες σχέσης και σήμερα λέγεται πως είναι έγκυος στο πρώτο παιδάκι τους.

Οι φήμες ακούγονται εδώ και λίγο καιρό, ενώ πηγές αναφέρουν πως παρόλο που η 36χρονη σταρ είναι ήδη τριών μηνών έγκυος δεν έχει σκοπό να κάνει ακόμη επίσημη ανακοίνωση.

Πάντως, στην επίσημη πρεμιέρα της τελευταίας της ταινίας "Guardians of th Galaxy", η κοιλίτσα -όπως και το λευκό σουτιέν- της Ζόι δεν μπόρεσε να καμουφλαριστεί.

Φορώντας ένα μαύρο δανδελένιο φόρεμα Luis Vuitton με μια λευκή παράξενη ζώνη στη μέση, η Σαλντάνα έδειχνε απίστευτα ευτυχισμένη, δεν σταματούσε να γελά ενώ διαρκώς κρατούσε την κοιλίτσα της τρυφερά -ίσως και ύποπτα προστατευτικά.

Εμείς φυσικά, περιμένουμε και τα επίσημα!!!

Πάντως, για την ιστορία, τελευταία αρχίζουν να γίνονται μόδα οι γάμοι-εξπρές στη σόουμπιζ. Εκτός από τη Σαλντάνα, είχαμε πρόσφατα την περίπτωση της Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole) και της Νάγια Ριβέρα (Naya Rivera) που παντρεύτηκαν ύστερα από τρεις μήνες σχέσης η κάθε μία τους αγαπημένους τους. Το μέλλον θα δείξει μόνο τη δύναμη που έχουν αυτοί οι γάμοι στη βάση τους.