Ο Σεφερλής επίσημα στο Mega: Τι είπε για Τζαβαλιά, Ουγγαρέζο, Θρασκιά;

25.07.2014
Το τελευταίο διάστημα ακούγαμε ότι ο Μάρκος Σεφερλής θα είναι ο νέος οικοδεσπότης του Πρωινού του Mega από το φθινόπωρο και φυσικά δεν έλειπε η φημολογία γύρω από το ποια πρόσωπα θα τον πλαισιώσουν.

Μεταξύ αυτών ήταν κι η γυναίκα του, Έλενα Τζαβαλιά, η οποία πότε έλεγαν ότι θα είναι στο πλευρό του πότε όχι.

Η φημολογία αφορούσε και το Δημήτρη Ουγγαρέζο και τη Ράνια Θρασκιά, οι οποίοι φέρονταν να έφαγαν άκυρο από το Μάρκο Σεφερλή.

Σήμερα το πρωί ήρθε η στιγμή να διαλευκάνει το τοπίο για τα καλά με το Μάρκο Σεφερλή να εμφανίζεται στην πρωινή εκπομπή του Mega με παρουσιαστές τη Λίζα Δουκακάρου και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

Οι δύο παρουσιαστές υποδέχτηκαν τον αγαπημένο ηθοποιό στην οικογένεια του Mega, επιβεβαιώνοντας επίσημα ότι θα είναι ο νέος οικοδεσπότης του Πρωινού του καναλιού.

«Σας έχουμε μια έκπληξη ευχάριστη για όλους και πολύ ευχάριστη και για εμάς, την παρέα που θα έχετε φέτος το χειμώνα στο MEGA. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν τον Μάρκο Σεφερλή. Μάρκο καλωσόρισες στην εκπομπή μας και καλώς ήρθες και στην παρέα του Mega γενικότερα», είπε η Λίζα Δουκακάρου για να συμπληρώσει λίγο αργότερα:

«Όπως καταλάβατε, κυρίες και κύριοι, από φέτος η πρωινή ζώνη θα ακούει στο όνομα Μάρκος Σεφερλής».
Όσον αφορά τα πρόσωπα που θα τον πλαισιώσουν, ξεκαθάρισε ότι δεν έδωσε κανένας εξετάσεις για να τους κόψει εκείνος. Προέχει να οριστικοποιηθεί το περιεχόμενο της εκπομπής και μετά θα περάσουν στα πρόσωπα.

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα προηγούμενα πρόσωπα, αλλά δεν μπορεί να ξεκινάει ένα προϊόν καινούριο με 5 δεδομένα συστατικά. Ακόμα μιλάμε για το περιεχόμενο της εκπομπής, δεν έχουμε φτάσει στο σημείο να προταθούν πρόσωπα καινούρια ή που ήδη υπήρχαν και να τα απορρίψω ή να πω δε μου ταιριάζουν».

Συγκεκριμένα για τη Θρασκιά, ξεκαθάρισε ότι ρώτησε και η παρουσιάστρια δεν έχει μιλήσει καν με το κανάλι κι ότι η είδηση βγήκε μόνη της.

Τέλος, για τον Ουγγαρέζο είπε «τον έχω παρακολουθήσει, έχει χιούμορ, είμαι σίγουρος επειδή μου το έχει δείξει ότι θα με σεβαστεί, εννοώ και σαν παρουσιαστή αλλά και σαν άτομο που κάνει χιούμορ γιατί και στο J2US που ήμασταν μαζί στα παρασκήνια γελάγαμε πάρα πολύ. Ξέρω ότι είναι φαν μου, έρχεται με βλέπει στις παραστάσεις και το λέω έτσι γιατί μου το έχει δηλώσει. Γι’ αυτό λέω ότι θα με σεβαστεί κι ότι θα με ακολουθήσει και στο χιούμορ αυτό σε μια πρόχειρη κουβέντα που κάναμε, αλλά δεν είμαι αντίθετος στο να είναι στην εκπομπή. Μπορεί να μη μου άρεσε να είναι στο ίδιο πάνελ, δε θέλω η εικόνα του πάνελ να είναι η ίδια».

Ν.Ε.