Δες την Ολίβια Γουάιλντ να θηλάζει με στυλ

06.08.2014
Κολλημένο στο στήθος της, θα προτιμούσε να έχει το γιο της η ηθοποιός Ολίβια Γουάιλντ (Olivia Wilde).

Η ηθοποιός και ο αγαπημένος της Τζέισον (Jason Sudeikis) καλωσόρισαν στη ζωή το γιο τους Ότις στις 20 Απριλίου. Από τότε η Ολίβια περνά την ώρα της θηλάζοντας, κάτι που θέλησε να αποτυπώσει και στην φωτογράφηση της για το αμερικάνικο περιοδικό Glamour και το τεύχος Σεπτεμβρίου.

Στην φωτογραφία που ανέβασε η ήδια η Γουάιλντ και στο λογαριασμό της στο Instagram, θηλάζει τον μικρό Ότις σε καφέ, φορώντας τα πιο επίσημα ρούχα και τακούνια της. Η ίδια τόνισε σχετικά με αυτή τη φωτογραφία:

"Ήταν μια τέλεια φωτογράφηση με τον Ότις αφού κάθε πορτρέτο μου αυτή τη στιγμή χωρίς αυτόν θα ήταν ημιτελές, καθώς η ταυτότητά μου λέει πως είμαι μητέρα πια. Ο θηλασμός είναι άλλωστε το πιο φυσικό πράγμα. Πιστεύω πως πρέπει να έχω πάντα τον Ότις πάνω στο στήθος μου. Φυσικά και δεν δείχνω τόσο όμορφη όταν θηλάζω σπίτι. Πάντα υπάρχει και μια πάνα δίπλα''.

Όσον αφορά το γάμο που θα περιμέναμε να συμβεί από το 2011 που αρραβωνιάστηκε το ζευγάρι, η Ολίβια δεν φαίνεται να βιάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

"Έχουμε αρραβωνιαστεί αλλά δεν έχουμε κάποιο σχέδιο ακόμα. Πρέπει να βρούμε το χρόνο αφού ένα παιδί φέρνει υποχρεώσεις. Είμαστε απλά μια ευτυχισμένη οικογένεια αυτή τη στιγμή. Δεν νιώθω την πίεση να παντρευτώ''.

Η Γουάιλντ υπήρξε παντρεμένη από τα 19 της, το 2003 έως το 2008 με τον Τάο Ρουπσόλι (Tao Ruspoli) ενώτο διαζύγιό τους εκδόθηκε το 2011.

Η ίδια τονίζει πως ουσιαστικά μεγάλωσε μαζί με τον πρώτο σύζυγό της αλλά πλέον είναι πιο σοφή και ξέρει τι θέλει στη ζωή της.

Κ.Π