Αλμπάνης: "Δεν προτίθεμαι να ξεπουλήσω τη ζωή μου"

07.08.2014
Ο Αντίνοος Αλμπάνης σε συνέντευξη του στο περιοδικό «Λοιπόν» μίλησε για πολλά πράγματα, την προσωπική του ζωή, για το ενδεχόμενο να ντυθεί γαμπρός και άλλα πολλά.

Σχετικά με το οτι κρατάει όσο γίνεται την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δήλωσε χαρακτηριστικά: "Έχω επιλέξει να ζω τη ζωή μου με τον τρόπο που με ευχαριστεί, δε με ζορίζει και δεν με δυσκολεύει. Από κει και πέρα δεν αφορά κάνεναν τι κάνω στη ζωή μου, δεν μου αρέσει να βγαίνω να κάνω δηλώσεις, να μιλάω για πράγματα για τα οποία στο μέλλον μπορεί να μετανιώσω. Είναι μια δική μου στάση για να προφυλάξω τον εαυτό μου και ίσως την εικόνα μου μελλοντικά. Δεν προτίθεμαι να ξεπουλήσω τη ζωή μου προκειμένου να γίνω πιο "εμπορικός" είπε ο Αντίνοος.

Άραγε σκέφτεται τον γάμο; «Όχι, δεν είναι κάτι που υπάρχει στα άμεσα σχέδιά μου. Δεν υπάρχει στο μυαλό μου, δεν είναι κάτι που μπορώ να σχεδιάσω ή να προγραμματίσω», είπε χαρακτηριστικα.

Άραγε έχει σκεφτεί τον ρόλο του πατέρα; «Όχι, ακόμα παίζω τον ρόλο του παιδιού. [...] Είμαι από τους ανθρώπους που δεν κάνω σχέδια μακροπρόθεσμα. Αυτό που έχω πάντα στο μυαλό μου είναι να συνεχίσω να κάνω τη δουλειά που έχω αγαπήσει και που τόσο αναίμακτα έχω καταφέρει να κάνω μέχρι στιγμής. Με κάνει πολύ ευτυχισμένο άνθρωπο η δουλειά που επέλεξα», εξηγεί!