Η Ταλία βγάζει selfie με τα πλευρά της σε γυάλα;

13.08.2014
Αν έβλεπες προς τα τέλη της δεκαετίας του ’90 τις άπειρες λατινοαμερικάνικες σαπουνόπερες που προβάλλονταν από τα κανάλια, τότε ξέρεις σίγουρα την Ταλία ή αλλιώς Αριάδνα Ταλία Σόντι Μιράντα, όπως είναι ολόκληρο το όνομά της που πρωταγωνιστούσε στη «Μαριμάρ», τη «Μαρία» και τη «Ροζαλίντα».

Εκτός όμως από ηθοποιός, η Μεξικανικής καταγωγής Ταλία κάνει χρόνια τώρα καριέρα και στο τραγούδι έχοντας πουλήσει περισσότερα από 40 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως. Επίσης, χρόνια τώρα υπάρχει ένας μύθος που τη θέλει να έχει αφαιρέσει δύο πλευρά της προκειμένου να φαίνεται η μέση της πιο αδύνατη.

Η 42χρονη σήμερα Ταλία -ξέρω τι σκέφτεσαι, δεν της φαίνεται, πιο κάτω την κάνεις- προφανώς παίζει στα δάκτυλα το παιχνιδάκι της δημοσιότητας.

Έτσι, σε συνέντευξή της την προηγούμενη εβδομάδα επανέφερε το θέμα των πλευρών της και μάλιστα, για να το κάνει σωστά, χθες ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram βιντεάκι και selfie με την ίδια να ποζάρει με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά μπροστά σε μία γυάλα όπου φέρονται να βρίσκονται τα πλευρά της.

Πριν 8 ώρες πάλι ανέβασε την ίδια selfie με ένα κόκκινο «χ» και τη λεζάντα «όχι, δεν είναι δικά μου» και χαμογελαστή φατσούλα. Τώρα το τι ισχύει μόνο η ίδια το ξέρει μαζί, η οποία όπως διαβάσαμε ετοιμάζει νέο άλμπουμ, οπότε “any publicity is good publicity”.

Απ’ ότι φαίνεται δε, έχει σκοπό να το τραβήξει από τα μαλλιά το θέμα αφού έχει υποσχεθεί και νέο βίντεο με πρωταγωνιστές τα πλευρά της… Ταλία, μη μας κρατάς σε αγωνία!

Εμπρός λοιπόν στο δρόμο που χάραξαν Σερ (Cher) και Μέρλιν Μάνσον (Marilyn Manson) εάν πιστέψουμε τις φήμες που έχουν ακουστεί κατά καιρούς.

Επιμέλεια: Νικόλας Εμμανουήλ