Πού απομονώθηκαν τα πιτσουνάκια Τζένιφερ-Τζάστιν;

14.08.2014
Ρομαντική απόδραση διάρκειας μίας εβδομάδας για την Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) και τον Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) σε εξωτικό προορισμό κι η αιτία ήταν διπλή.

Το ζευγάρι ταξίδεψε μέχρι τα νησιά Μπόρα Μπόρα με αφορμή την επέτειο 2 χρόνων από τον αρραβώνα τους, η οποία ήταν στις 10 Αυγούστου και παράλληλα γιόρτασαν και τα γενέθλια του Τζάστιν, ο οποίος έκλεισε τα 43.

«Ήταν η πρώτη τους φορά μαζί στα νησιά Μπόρα Μπόρα κι ήταν κι οι δυο ενθουσιασμένοι», δήλωσε πηγή, ενώ κάποιοι το πήγαν κι ένα βήμα παραπέρα και δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο το ζευγάρι να επιστρέψει εκεί στο μέλλον για να παντρευτεί. Εξάλλου, έχει διαρρεύσει ότι ο γάμος όταν έρθει η ώρα, θα γίνει μακριά από το Λος Άντζελες.

Επειδή μπορεί να αναρωτιέσαι, πόσα έδιναν τη βραδιά, η ταρίφα ξεκινάει από 1.500 δολάρια και μπορείς να πάρεις μια ιδέα στο βίντεο που ακολουθεί.

Αν κι είχε ακουστεί ότι το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα, σε συνέντευξή του ο Τζάστιν το ξέκοψε κι επεσήμανε ότι «το ζουμί είναι ότι συνειδητοποιείς ότι έχει βρει κάποιον που αγαπάς, τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες».

Πρόσφατα δε έκανε στην Τζένιφερ επίσκεψη- έκπληξη σε στούντιο κατά τη διάρκεια φωτογράφισής της.
Μάλιστα, ήταν μια καλή ευκαιρία και για τον ίδιο να ξεκουραστεί αφού αυτή την περίοδο γυρνάει τη 2η σεζόν της σειράς The Leftovers όπου πρωταγωνιστεί.

Παρά το γεγονός ότι κι η Τζένιφερ έχει φορτωμένο πρόγραμμα και την περιμένει ακόμα πιο busy φθινόπωρο, άτομο του περιβάλλοντος του ζευγαριού δήλωσε ότι «παρά το γεγονός ότι έχουν αρραβωνιαστεί πριν πολύ καιρό, εξακολουθούν να είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί κι η Τζένιφερ είναι πολύ χαρούμενη που μοιράζεται τη ζωή της με τον Τζάστιν».

Επιμέλεια: Νικόλας Εμμανουήλ