Η Ντέμι Μουρ βγήκε από το καβούκι της... θεά!

09.10.2014
Πέντε μήνες είχε να κάνει δημόσια εμφάνιση η διάσημη ηθοποιός και η χθεσινή της έκανε κεφάλια να γυρίσουν.

Από τον Μάιο είχε να περπατήσει σε κόκκινο χαλί η Ντέμι Μουρ (Demi Moore). Χθες εμφανίστηκε σε φιλανθρωπική εκδήλωση στο Λος Άντελες και ήταν πραγματικά "σα να μην πέρασε μια μέρα".

Η 51χρονη σταρ παραβρέθηκε στο PSLA Autumn Party που δόθηκε υπέρ των σκοπών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου με χορηγό το Saks Fifth Avenue και πόζαρε για τους φωτογράφους μαζί με τη διάσημη σχεδιάστρια Ντόνα Κάραν (Donna Karan) με την οποία εξάλλου έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν. Θυμήσου και μια καμπάνια της σχεδιάστριας όπου η Ντέμι είχε πρωταγωνιστήσει με τον τότε σύζυγό της, Μπρους Γουίλις (Bruce Willis).

Στα 51 της χρόνια σήμερα, όπως φαίνεται ξεκάθαρα στη φωτογραφία που ακολουθεί η Ντέμι εξακολουθεί να είναι το ίδιο εντυπωσιακή. Όσο για το αειθαλής... δεν τείθεται θέμα...

Στο μεταξύ, πληροροφορίες θέλουν την Ντέμι τόσο ήρεμη με τον εαυτό της, που το γεγονός ότι ο πρώην σύζυγός της, 'Αστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) έγινε πατέρας την έχει γεμίσει μόνο χαρά. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Μουρ έκανε και ειδική δέηση στην εκκλησία της Καμπάλα για το ευτυχές γεγονός.