Αφιέρωμα στο πορνό Instagram της Νίκι Μινάζ

09.10.2014
Αν θα έπρεπε να περιγράψουμε τη Νίκι Μινάζ (Nicki Minaj) με τρεις λέξεις, αυτές σίγουρα δεν θα μπορούσαν να είναι «ευαίσθητη», «ισορροπημένη» και «αναμενόμενη». Στη νέα της ασπρόμαυρη φωτογράφηση για την ανδρική βίβλο της Vogue, το ανδρικό L'uomo, η Νίκι Μινάζ είναι τελείως διαφορετική από ότι την έχουμε συνηθίσει. Και αυτό το λέμε γιατί η τραγουδίστρια του «Anaconda» (το βίντεο του οποίου μεταδίδεται μεταμεσονύκτιες ώρες γιατί είναι σχεδόν πορνό) έρχεται σε απόλυτη αντίθεση με την παρουσία της στα social media. Η τραγουδίστρια δημοσίευσε τις «ανδρικές» πόζες της στο Instagram και μέσα σε δύο μόλις μέρες πήρε τον εξωφρενικό αριθμό 300.000 'likes'. Οι θαυμαστές της σχολιάζουν ότι το ανδρικό λουκ της πάει και η ιταλική αισθητική την μεταμόρφωσε σε πραγματικό fashion icon. Η φωτογράφηση έγινε από τον Φραντσέσκο Καρατζίνι (Francesco Carrazzini), τον δημιουργό του βίντεο της Μπιγιονσέ, «Jealous». Για χάρη του κοντράστ δες και τις κλασικές πόζες της 31χρονης Νίκι Μινάζ για να καταλάβεις ότι το styling κάνει θαύματα! Χ.Τ.

Αν θα έπρεπε να περιγράψουμε τη Νίκι Μινάζ (Nicki Minaj) με τρεις λέξεις, αυτές σίγουρα δεν θα μπορούσαν να είναι «ευαίσθητη», «ισορροπημένη» και «αναμενόμενη». Στη νέα της ασπρόμαυρη φωτογράφηση για την ανδρική βίβλο της Vogue, το ανδρικό L'uomo, η Νίκι Μινάζ είναι τελείως διαφορετική από ότι την έχουμε συνηθίσει.

Και αυτό το λέμε γιατί η τραγουδίστρια του «Anaconda» (το βίντεο του οποίου μεταδίδεται μεταμεσονύκτιες ώρες γιατί είναι σχεδόν πορνό) έρχεται σε απόλυτη αντίθεση με την παρουσία της στα social media. Η τραγουδίστρια δημοσίευσε τις «ανδρικές» πόζες της στο Instagram και μέσα σε δύο μόλις μέρες πήρε τον εξωφρενικό αριθμό 300.000 'likes'. Οι θαυμαστές της σχολιάζουν ότι το ανδρικό λουκ της πάει και η ιταλική αισθητική την μεταμόρφωσε σε πραγματικό fashion icon.

Η φωτογράφηση έγινε από τον Φραντσέσκο Καρατζίνι (Francesco Carrazzini), τον δημιουργό του βίντεο της Μπιγιονσέ, «Jealous». Για χάρη του κοντράστ δες και τις κλασικές πόζες της 31χρονης Νίκι Μινάζ για να καταλάβεις ότι το styling κάνει θαύματα!

Χ.Τ.