Μπραντζελίνα: Γιατί "έφτυσαν" τον Κλούνεϊ;

10.10.2014
Έλαμψαν δια της απουσίας τους η Αντζελίνα και ο Μπραντ από τον γάμου του "κολλητού" Τζορτζ. Τι τους κράτησε μακριά;

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) παντρεύτηκε την Αμάλ Αλαμουντίν (Amal Alamuddin) με δόξα και τιμή πριν από δύο εβδομάδες στη Βενετία. Τρεις μέρες κράτησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις με το ζεύγος να έχει κοντά του συγγενείς και πολύ στενούς φίλους.

Η απουσία του Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και της Αντελίνα Τζολί (Angelina Jolie) από τον γάμο, όμως, συζητήθηκε πολύ. Όχι βέβαια ότι και ο Κλουνεϊ είχε πάει στον δικό τους λίγο νωρίτερα.

Η διαφορά ήταν ότι οι Μπραντζελίνα παντρεύτηκαν, ουσιαστικά μόνοι, με τα παιδιά τους, το "Hello" και το "People", ενώ ο Τζορτζ το έκαψε το πελεκούδι...

Πηγή του περιοδικού "Heat" μεταφέρει την απογοήτευση του γαμπρού όταν τελικά επιβεβαιώθηκε ότι το διάσημο ζεύγος δεν θα κατάφερνε τελικά να φτάσει στη Βενετία, ενώ υπογραμμίζει ότι η Αντζελίνα δεν καιγόταν κιόλας!!!

"Ο Μπραντ δεν ήθελε να πάει χωρίς εκείνη, είχαν και πολύ φορτωμένο πρόγραμμα... ε, τελικά ακύρωσαν τελευταία στιγμή", μεταφέρουν οι πηγές τονίζοντας ότι ο Τζορτζ απογοητεύτηκε πολύ, αλλά τελικά... το ξεπέρασε.

Άλλο σενάριο θέλει τον Μπραντ να φοβάται συναντήσεις καθώς το ενδεχόμενο του να είναι η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) καλεσμένη ήταν "έπαιζε" πολύ.

Εμείς, πάντως, ρίχνουμε ακόμη ένα σενάριο στη... φωτιά καθώς αναρωτιόμαστε αν το "κολλητιλίκι" αναμεσα στους δυο άντρες είναι όντως τόσο ισχυρό όσο παρουσιάζεται...

Κατά τα άλλα η νεόνυμφη κυρία Κλούνεϊ αναμένεται τη Δευτέρα στην Αθήνα όπου θα συναντηθεί -μεταξύ άλλων- με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον Υπουργό Πολισμού, Κωνσταντίνο Τασούλα για τα γλυπτά του Παρθενώνα.