Με μίνι στο υπουργείο Πολιτισμού η Αμάλ

14.10.2014
Δεύτερη επίσημη εμφάνιση επί ελληνικού εδάφους για την κυρία Κλούνεϊ, η οποία, για ακόμη μια φορά, εντυπωσιάζει.

Όπως ήταν προγραμματισμένο, η Αμάλ Αλαμουντίν (Amal Alamuddin) έφτασε στις 12 το μεσημέρι στο γραφείο του υπουργού Πολιτισμού, Κώστα Τασούλα, συνοδευόμενη απο τους στενούς της συνεργάτες, Τζέφρι Ρόμπερτσον και Νόρμαν Πάλμερ.

Σικάτη, όπως πάντα, η 36χρονη σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) επέλεξε ένα εκρού, κοντομάνικο μίνι, φόρεμα με λαδί λεπτομέρειες, ενώ στα χέρια κρατούσε την ίδια Hermes τσάντα που είχε και χθες κατά την άφιξή της.

Και ενώ περιμένουμε πληροφορίες για την ουσία της πρώτης αυτής συνάντησης ως προς το θέμα της επιστροφής της Μαρμάρων, μαθαίνουμε ότι η Αμάλ δείπνησε χθες το βράδυ με θέα την Ακρόπολη στο ρουφ γκάρντεν του ξενοδοχείου "Μεγάλη Βρετανία" όπου διαμένει, ενώ σήμερα το μεσημέρι θα απολαύσει ελληνικές νοστιμιές σε εστιατόριο του Μικρολίμανου μαζί και με τον υπουργό Πολιτισμού, στον οποίο αποκάλυψε ότι παρόλο που έχει έρθει στα νησιά της χώρας, στην Αθήνα είναι η πρώτη της φορά.

Πάντως, ενώ για την κομψόητητα της Αμάλ κουβέντα δεν κάνουμε, για την αδυναμία της θα το κάνουμε ένα σχολιάκι. Πολύ αδύνατη, βρε παιδί μου... Αστράγαλος και καρπός μικρού παιδιού... Άντε να γευτεί λίγο τα ελληνικά εδέσματα μπας και πάρει κανένα γραμμάριο...

Κατά τα άλλα, μάλλον θα πρέπει πια να ξεχάσουμε το όνομα "Αλαμουντίν" καθώς φαίνεται πως η Αμάλ υιοθέτησε και επίσημα το επίθετο του συζύγου. Τουλάχιστον επαγγελματικά γιατί στο σάιτ της νομικής φίρμας με την οποία συνεργάζεται (Doughty Street Chambers) εμφανίζεται πια ως "Αμάλ Κλούνεϊ".

Για του λόγου το αληθές δες την ανακοίνωση για την άφιξή της στην Αθήνα με ημερομηνία 9.10.2014 όπως δημοσιεύτηκε εκείνη τη μέρα και στη συνέχεια πώς είναι σήμερα αναρτημένη στο επίσημο σάιτ της φίρμας.