«Βόμβα» Πανούση σε Σεφερλή: Ο τάφος είναι του Ηφαιστίωνα!

16.10.2014
Ο Τζίμης Πανούσης δίνει σπάνια συνεντεύξεις και ακόμη πιο σπάνια εμφανίζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Όμως, το πρωί της Πέμπτης (16/10) έκανε ένα δυναμικό come back μετά από τέσσερα χρόνια κι εμφανίστηκε στο Mega με ΜΙΑ. Και ήταν απολαυστικός, αφού από το βιτριολικό του χιούμορ δε γλίτωσε κανείς. Ούτε καν ο Μέγας Αλέξανδρος! Με αφορμή το θέμα των ημερών, τον τάφο δηλαδή της Αμφίπολης και το μέγα μυστήριο: ποιος είναι τελικά ο ένοικος του μοναδικού αυτού μνημείου, ο Πανούσης «ρίχνει» τη βόμβα. Και αποκαλύπτει τον... ένοικο!

«Ο τάφος είναι του Ηφαιστίωνα. Ο Ηφαιστίωνας είναι το αγόρι του Μέγα Αλέξανδρου, ήταν αιδιοφόρος. Δεν ήταν ομοφυλόφιλος ο Μέγας Αλέξανδρος, ήταν άνδρας. Τα είχε με τον Ηφαιστίωνα και του έφτιαξε αυτόν τον υπέροχο τάφο» δήλωσε με το χαρακτηριστικό του χιούμορ ως άλλος... εκπρόσωπος τάφου!

Ο Τζιμάκος, όπως τον αποκαλούν οι θαυμαστές του, μίλησε και για τη σημερινή πολιτική κατάσταση. «Δεν έχουμε δημοκρατία. Έχουμε κομματική χούντα. Είναι τηλεπαιχνίδι. Όταν έχουμε μπόνους 50 εδρών στον εκλογικό νόμο δεν είναι δημοκρατία. Και όποιος συμμετέχει σε αυτό, και κυρίως καταγγέλω τα δήθεν αριστερά κόμματα ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ που συμμετέχουν κι αυτοί ως αντιπολίτευση. Θα έπρεπε να έχουν φύγει να μη συμμετέχουν σε αυτό το τερατούργημα» είπε μεταξύ άλλων.

Και ως άλλος μελλοντολόγος και λάτρης των ζωωδίων (τα ζώα του Δία, όπως χαρακτηριστικά είπε) έκανε τη δική του πρόβλεψη για τις εκλογές, αποκαλύπτοντας και πότε θα γίνουν. Έτσι για να μην έχεις ανησυχία.

«Σε ένα με ενάμιση μήνα γίνονται εκλογές, ρίχνουν τον Σαμαρά οι δικοί του, ΠΑΣΟΚ και δικοί του βουλευτές. Ο Τσίπρας πιάνει γύρω στο 30% - 31% και έχει γύρω στους 110 - 112 βουλευτές, βρίσκει τους υπόλοιπους από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που τον υποστηρίζουν υπό τον όρο να βάλει Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Κώστα Καραμανλή» είπε. Όσο για τα δικαστήρια που κατά καιρού ς έχει, αποκάλυψε ότι έχει φτάσει αισίως τα 100(!), αλλά το ποινικό του μητρώο είναι καθαρό.