Mr. Big: Η Κάρι ήταν μεγάλη που**να!

16.10.2014
Αυτό και αν είναι "άδειασμα". Ο Κρις Νοθ χαρακτηρίζει "πόρνη" την τηλεοπτική μία και μοναδική μεγάλη του αγάπη.

O Mr. Big και η "Κάρι Μπράντσο" είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά ζευγάρια της μικρής και της μεγάλης οθόνης, όσοι "άλλοι" και αν έχουν παρεμβληθεί μεταξύ τους όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Κρις Νοθ (Chris Noth) όμως που ερμηνεύει το αντικείμενο του πόθου του χαρακτήρα που ζωντάνεψε τόσο χαρακτηριστικά η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker) προκάλεσε μέγα σάλο ανάμεσα στους φανατικούς της σειράς "Sex And The City".

"Ο Μπιγκ ήταν ισχυρός γιατί είχε πολλά χρήματα και έδειχνε να έχει το πάνω χέρι στη σχέση. Συναισθηματικά, όμως ήταν ένα ερείπιο. Για την ακρίβεια όχι: ήταν αυτό που ήταν. Ένα από τα πράγματα που λέω στον κόσμο είναι ότι δεν προσπάθησε ποτέ να παραστήσει κάτι που δεν είναι. Ήταν η Κάρι που προσπάθησε να προσποιηθεί ότι εκείνος ήταν κάτι που δεν ήταν. Εκείνος ήταν πάντα ειλικρινής με τον εαυτό του. Δεν την απάτησε ποτέ. Απλά δεν λειτούργησε η σχέση και εκείνος πήγε και παντρεύτηκε τη στιγμή που εκείνη πέρασε σε… πόσους εραστές είχε στ' αλήθεια; Ήταν πραγματικά μεγάλη πόρνη [γέλια]. Υπάρχει μια παρανόηση ότι η Κάρι ήταν το θύμα του, αλλά αυτό δεν ισχύει –ήταν μια δυνατή, έξυπνη γυναίκα", ολοκλήρωσε ο Νοθ, προσπαθώντας κάπως να το "μαζέψει" στο τέλος, αλλά… μαζεύεται τέτοια βόμβα;;;

Όσο για τις φήμες περί τρίτης ταινίας; Ο Νοθ δεν είπε κάτι σχετικά, μοιράστηκε όμως την άποψή του σχετικά με το γιατί η δεύτερη ταινία της σειράς "δεν είχε ούτε μια θετική κριτική". "Το λάθος ήταν που η πλοκή έφυγε από τη Νέα Υόρκη. Ο κόσμος παλεύει με την καθημερινότητά του και κάθισε να δει τέσσερις τύπισσες να πετάνε έτσι τα χρήματά τους στα αραβικά εμιράτα;"

Και για τους φαν, αφιερώνουμε με την ευκαιρία ένα βιντεάκι με δύο χαρακτηριστικά αποσπάσματα της σειράς. Το πρώτο από τη στιγμή που η Κάρι ενημερώνει τον Mr. Big ότι φεύγει για Παρίσι και μαλλώνουν και το δεύτερο τη στιγμή που εκείνος βρίσκεται ξαφνικά στη γαλλική πρωτεύουσα.