"Μπουρλότο" έβαλε στη γειτονιά η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

21.10.2014
Άνω κάτω έκανε τους γείντονές της η διάσημη ηθοποιός και τώρα "της ζητούν τα ρέστα".

Είτε της αρέσει είτε όχι, το όνομα της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker) θα μείνει σίγουρα συνυφασμένο με αυτό της "Κάρι Μπράντσο", την οποία ερμήνευσε χρόνια πολλά στο "Sex And The City" τόσο τηλεοπτικά, όσο και κινηματογραφικά.

Τρία πράγματα, με τη σειρά τους, είναι συνυφασμένα με τη συγκεκριμένη ηρωίδα, χωρίς αμφιβολία: ο Mr Big, η γκαρνταρόμπα της και φυσικά, το σπίτι της, με το οποίο, όπως φαίνεται έχει προκληθεί μια σχετική σύγχιση.

Όπως αναφέρει η Σελίδα Έξι των New York Times, η 49χρονη σταρ χρησιμοποίησε τις σκάλες του σπιτιού που τη φιλοξενούσε επί χρόνια ως "Κάρι" στο Μανχάταν για να φωτογραφήσει τη νέα σειρά παπουτσιών που υπογράφει.

Πόσταρε μάλιστα περιχαρής και μια φωτογραφία στο Instagram της στις 8 Οκτωβρίου. Ιδού:

It was take your @sjpcollection shoes to work day. #longdayforCarrie #whewwwwthosesteps #runninginheels #taxi!

A photo posted by SJP (@sarahjessicaparker) on

Έρχονται όμως οι ένοικοι του εν λόγω οικήματος, που φαίνεται, ότι έχουν "μπαφιάσει" όλα αυτά τα χρόνια από τους τουρίστες που σταματούν και βγάζουν φωτογραφίες στο "σπίτι της Κάρι" και ξεσηκώθηκαν γιατί, σου λέει, εντάξει όσο σου το παραχωρούσαμε για τα γυρίσματα, όμως τώρα, πού πας κουκλίτσα μου και μάλιστα χωρίς άδεια; Και καλά τις εβγαλες τις φωτογραφίες χωρίς να το ξέρουμε και αναστάτωσες όλη τη γειτονιά με συνεργεία και τα σχετικά... βάλε και ένα κρέντιτ για να ξέρουμε πού βρισκόμαστε...

Οι άνθρωποι έχουν βάλει μέχρι και μια σιδερένια επιγραφή στις σκάλες όπου το γράφει ξεκάθαρα: "Παρακαλούμε ΜΗΝ ανεβαίνετε στις σκάλες", οπότε, σου λέει το έκανες που το έκανες και δεν προλάβαμε να σε σταματήσουμε... δείξε και τον πρέποντα σεβασμό, τουλάχιστον...

Και για την ιστορία, η Πάρκερ δεν ανέβασε μόνο τη φωτογραφία που βλέπετε πιο πάνω στο Instagram αλλά και ένα βιντεάκι, όπου κατεβαίνει από τις σκάλες του σπιτιού "ΤΗΣ" και περπατά στο πεζοδρόμιο που ΤΗ φιλοξένησε τόσα χρόνια ακολουθώντας μια σειρά από δικά της γοβάκια... Ιδού και πάλι:

I dreamed this. X, Sj @sjpcollection

A video posted by SJP (@sarahjessicaparker) on