Τα "μασάει" ο Στινγκ για το 7ωρο ταντρικό σεξ

23.10.2014
Πριν από κάποια χρόνια ο θρυλικός τραγουδιστής είχε καμαρώσει για τις μαραθώνιες ερωτικές συνευρέσεις που έχει με τη σύζυγό του. Τώρα, όμως, τα "μαζεύει" λίγο.

Ο Στινγκ (Sting) είναι παντρεμένος με την Τρούντι Στάιλερ (Trudi Styler) από το 1992 και παραμένουν ακόμη ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σόουμπιζ.

Το διάσημο ζεύγος, μάλιστα, δεν διστάζει να μοιραστεί συχνά πυκνά πολύ προσωπικά μυστικά της κρεβατοκάμαράς του με το ευρύ κοινό.

Έτσι, σε κάποια συνέντευξη πριν από δύο χρόνια ο 63χρονος πρώην τραγουδιστής των Police και η 60χρονη σύζυγός του είχαν παραδεχτεί ότι τους αρέσει το βρώμικο σεξ, ενώ πιο παλιά ο ίδιος είχε αποκαλύψει ότι κάνει ταντρικό σεξ με την Τρούντι επί 7 συνεχόμενες ώρες!

"Αν είχαμε επτά ώρες θα σας έκανα μια επίδειξη", αστειεύτηκε ο Στινγκ απαντώντας σε σχετική ερώτηση που του έγινε στην εκπομπή "Inside the Actors Studio" ενώ στη συνέχεια συνέχισε πιο σοβαρά…

"Υπάρχει βέβαια μια κάποια αλήθεια σε όλη την ιδέα του ταντρικού σεξ και αφορά στο ότι πρόκειται για μια πνευματική πράξη", εξήγησε ο Στινγκ τονίζοντας όμως ότι η πράξη του έρωτα δεν πρέπει να είναι βιαστική.

"Δεν γνωρίζω κάποιον πιο αγνό και κατάλληλο τρόπο για να εκφραστεί ο έρωτας ανάμεσα σε δυο ανθρώπους από το μοιραστούν αυτό το υπέροχο μυστήριο, όπως το αποκαλώ εγώ", εξήγησε λίγο ακόμη ο Στινγκ ξεκαθαρίζοντας τι εννοούσε. "Σε αυτό επιμένω. Όχι στις 7 ώρες. Στην ιδέα", έβαλε τα πράγματα στη θέση του ο σταρ κάνοντας και λίγη ακόμη πλακίτσα. "Οι 7 ώρες πάντως περιλαμβάνουν μια ταινία και δείπνο"… Πες το έτσι να βγάλει νόημα, λοιπόν…



Όσο για την αρχική παρεξήγηση; Ανέλαβε η Τρούντι να την εξηγήσει στην Daily Telegraph: "Ο Μπομπ Γκέλντοφ (Bob Geldof) και ο Στινγκ έδωσαν μια συνέντευξη σε έναν ροκά δημοσιογράφο και η συνέντευξη κατέληξε σε μεθύσι. Κάποια στιγμή ο δημοσιογράφος ρώτησε πόση ώρα κρατούν στον έρωτα και ο Γκέλντοφ απάντησε ότι ο ίδιος είναι άνθρωπος των τριών λεπτών, αλλά ο Στινγκ πρέπει να αντέχει ώρες με τόση γιόγκα που κάνει. Τότε ο Στινγκ τους ρώτησε αν έχουν ακούσει για το ταντρικό σεξ. Και τους εξήγησε ότι η γενική ιδέα είναι να νοιάζεσαι για τον σύντροφό σου και να έρχεσαι πολύ πολύ κοντά πριν από το σεξ". Έτσι απλά…