Έξαλλη η Ράμερ Γουίλις από το "γαμ***νο" φώτοσοπ

27.10.2014
Η μεγάλη κόρη του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ δεν μασά τα λόγια της, ειδικά όταν κάποιος της κάνει "στραβή". Μαύρο φίδι που τον έφαγε!

Όταν η Ράμερ Γουίλις (Rumer Willis) δέχτηκε να ποζάρει για τον ανοιξιάτικο κατάλογο της σειράς ρούχων Franzisca Fox δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που θα ακολουθούσε.

Το αποτέλεσμα της φωτογράφησης ήταν "τρομακτικό" για την 26χρονη Ράμερ και δεν δίστασε να "βάλει τις φωνές" στους υπεύθυνους. (Η φωτογραφία στην αρχή του θέματος θα σου δώσει μια ιδέα για τη "μετάλλαξη" που υπέστη η Ράμερ, και ακολουθούν και άλλες αποδείξεις. Στη φωτογραφία της συνέχειας, πάντως, δες την στα "κανονικά" της)

"Ταράχτηκα πάρα πολύ", παραδέχτηκε η Ράμερ μιλώντας στο περιοδικό UsWeekly τονίζοντας πώς αν η ίδια ήταν επαγγελματίας μοντέλο φαντάζεται ότι δεν θα θύμωνε τόσο. "Αντιλαμβάνομαι ότι μερικά πράγματα θέλεις να διορθωθούν, όμως εφόσον με προσλαμβάνεις για να είμαι εκπρόσωπος της φίρμας σου, δεν μπορεί να αλλάζεις αυτό που είμαι. Και όλοι μέρουν πώς είμαι. Στις φωτογραφίες έδειχνα πολύ περίεργη", συνέχισε η δεσποινίδα Γουίλις κυρίως επειδή "δεν μιλάμε για ένα σημαδάκι ή μια ελίτσα που θέλεις να διώξεις, αλλά οι υπεύθυνοι της φωτογράφησης θέλησαν να αλλάξουν το πρόσωπό μου και να εξαφανίσουν τους μύες από τα χέρια μου".

Ιδού και μια ακόμη απόδειξη από τη φωτογράφηση που υπογράφει ο Μάικλ Άβεντον (Michael Avedon).

"Αυτό είναι τελείως γαμ***νο, είπα στον στυλίστα μου όταν πρωτοείδα τις φωτογραφίες που ανέβηκαν στο Instagram", εξήγησε η Ράμερ συμπληρώνοντας ότι τηλεφώνησε αμέσως στον μάνατζέρ της για να του πει ότι αυτό είναι απαρέδεκτο αφού "δεν αφορά σε καμία περίπτωση κάτι που η ίδια θέλει να επικοινωνήσει με τον κόσμο. "Δεν θέλω να εκπροσωπώ κάτι τέτοιο, έτσι κι αλλιώς".