Ποιος "στράβωσε" δημοσίως με το πάρτι των Κλούνεϊ;

27.10.2014
Ο Τζορτζ και η Αμάλ ακόμη γιορτάζουν τον γάμο τους, αλλά δεν χαίρονται όλοι με τη χαρά τους.

Έναν μήνα σχεδόν μετά τον γάμο-υπερπαραγωγή τους στη Βενετία, ο Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) και η Αμάλ (Amal) του τον γιόρτασαν ξανά -και πάλι μεγαλόπρεπα- στο ξενοδοχείο Buckinghamshire.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν το Σάββατο με δείπνο που παράθεσαν -όπως είχε αποκαλυφθεί νωρίτερα- οι γονείς της νύφης, Μπάρια (Baria) και Ραμζί Αλαμουντίν (Ramzi Alamoudin), για όσους φίλους και συγγενείς δεν βρέθηκαν στη Βενετία.

Την επομένη στήθηκε έξω από το ξενοδοχείο μια τεράστια τέντα όπου στεγάστηκε το μέρος που φιλοξένησε το πάρτι του ζεύγους, ενώ όλες τις μέρες επικράτησε άκρα μυστικότητα χωρίς την παραμικρή φωτογραφία να έχει διαρρεύσει -τουλάχιστον ακόμη.

Και ενώ οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για μια λίστα με 90 περίπου καλεσμένους μεταξύ των οποίων τους Μπραντζελίνα, τη Μέριλ Στριπ (Meryl Streep), τον Λεονάρντο ντι Κάπριο (Leonardo diCaprio) και τον Μπεν Άφλεκ (Ben Afleck) καταγράφεται και μια εντονότατη αντίδραση για το γλέντι που, όπως φαίνεται, πάτησε επί "άμαχου πληθυσμού".

Με ανάρτησή του στο σάιτ του TripAdvisor, χρήστης του, και προφανώς ένοικος του ίδιου ξενοδοχείου εκείνες τις μέρες, εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για τις εορταστικές εκδηλώσεις των Κλούνεϊ που του -ή μάλλον 'της' γιατί πρόκειται για γυναίκα- χάλασαν τα σχέδια που είχε οργανώσει από πολυ καιρό νωρίτερα.

Ένα πάρτι με τσάι που είχε οργανωθεί δυο μήνες νωρίτερα με αφορμή μια πολύ ιδιαίτερη οικογενειακή επέτειο, ματαιώθηκε μία εβδομάδα πριν την ημερομηνία που είχε κλειστεί "λόγω ενός ξεχωριστού γεγονότος που λάμβανε χώρα στο ξενοδοχείο". Όπως αναφέρεται στο ποστ, που όμως λίγη ώρα αργότερα "κατέβηκε" από το διαδύκτιο, από το ξενοδοχείο προτάθήκε ο χώρος του σπα ως εναλλακτική, όμως ουδέποτε προσφέρθηκε κάποια αποζημίωση με σκοπό ο χρήστης να είναι έξαλλος και να το δυσφημίζει δημοσίως.