Αποκάλυψη σοκ: Κατά συρροή βιαστής ο Μπιλ Κόσμπι

29.10.2014
Απίστευτες διαστάσεις παίρνει το σκάνδαλο που μεταμορφώνει έναν ακόμη από τους πιο αγαπημένους τηλεοπτικούς πατεράδες, σε ένα… τέρας!

Και ενώ ο σάλος από τα στοιχεία που θέλουν τον Στέφεν Κόλινς (Stephen Collins) στυγνό παιδόφιλο, προκύπτουν νέα που "αποκαθηλώνουν" ακόμη έναν δημοφιλή τηλεοπτικό πατέρα των 80s, τον Μπιλ Κόσμπι (Bill Cosby).

Ο διάσημος κωμικός ηθοποιός, 77 χρονών σήμερα, έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική βία κι άλλες φορές μέσα στα τελευταία 20 χρόνια, όμως αυτά τα τελευταία στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας είναι, πιο... χειροπιαστά.

Τη... σκανδάλη πάτησε αυτή τη φορά ο ηθοποιός Χάνιμπαλ Μπιούρες (Hannibal Buress) όταν κατά τη διάρκεια ενός σόου stand-up κωμωδίας, ούτε λίγο ούτε πολύ, χαρακτήρισε τον πατριάρχη του Κόσμπι σόου "υποκριτή", φωνάζοντας μεταξύ άλλων: "Βίαζες γυναίκες, Μπιλ Κόσμπι".

Εκεί ακριβώς "πάτησε" και η ηθοποιός Μπάρμπαρα Μπόουμαν (Barbara Bowman) βρίσκοντας το θάρρος να μιλήσει για το "κακό" που της έκανε ο Κόσμπι στα τέλη της δεκαετίας του '80, όταν με τις ευχές της μητέρας της που του είχε τεράστια εμπιστοσύνη, εκείνος προσφέρθηκε να γίνει ο μέντοράς της, καλύπτοντας ως ένα σημείο και το κενό που είχε στο πατρικό πρότυπο.

Στη φωτογραφία που ακολουθεί η Μπόουμαν, 46 ετών σήμερα σε φωτογραφία που δημοσιεύει η MailOnline, η οποία και φιλοξενεί όλη τη συνέντευξή της.

"Αυτός ο άντρας με έσυρε και με βίασε. Είναι ένα τέρας. Έπεσε επάνω μου σαν τέρας, με βίασε σαν ζώο, με τέτοια δύναμη και ορμή, που δεν μπορούσε καλά καλά να ελέγξει τον εαυτό του", αποκάλυψε η Μπάρμπαρα, τονίζοντας ότι δεν την ενδιαφέρουν ούτε τα χρήματα ούτε η φήμη. "Η μόνη μου ελπίδα είναι να πείσω και άλλους που βίωσαν κάτι αντίστοιχο να διώξουν τον φόβο και να μιλήσουν. Αν μπόρώ να βοηθήσω έστω και ένα θύμα ακόμη, την έχω κάνει τη δουλειά μου".

Η Μπόουμαν ήταν 17 χρονών και με μεγάλες φιλοδοξίες όταν γνώρισε τον Κόσμπι, ο οποίος την εκμεταλλεύτηκε για πολλά χρόνια, τη στιγμή που εκείνη δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει από τη μια πλευρά, ενώ από την άλλη είχε βρει μια δικαιολογία σε όλο αυτό "απολαμβάνοντας" ως ένα σημείο το πόσο ξεχωριστή την έκανε.

"Τέρμα ο κώδικας σιωπής. Για πολύ καιρό ήμουν τάφος. Είναι καιρός να ξεσηκώσω κόσμο. Αυτό που μου συνέβη έκανα 25 χρόνια να το ξεπεράσω", φωνάζει σήμερα η Μπόουμαν.

Το 2004 ήταν η πρώτη φορά που ξέσπασε το σκάνδαλο με 13 (!) συνολικά γυναίκες να δηλώνουν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον τηλεοπτικό "Δρ. Χάξταμπλ". Η δικαστική διαμάχη έληξε αναίμακτα, προφανώς, με μια ικανή οικονομική αποζημίωση στις 13 κυρίες.

Επίσμη απάντηση από τον κωμικό, ο οποίος είναι παντρεμένος εδώ και 50 χρόνια με την Καμίλ Χάνκς (Camille Hanks) με την οποία έχουν μαζί 5 παιδιά, δεν έχουμε.

"Θέλω να γίνω η φωνή των γυναικών που φοβούνται να μιλήσουν. Αυτός ο ο άντρας δεν μπορεί να ξεφύγει έτσι. Δεν μπορεί να χρησιμοποιεί τη δύναμη και τα χρήματά του για να εκμεταλλεύεται και να βιάζει γυναίκες και να κρύβεται πίσω από το πέπλο της διασημότητας", τονίζει η Μπάρμπαρα Μπόουμαν εξηγώντας ξεκάθαρα γιατί "έβαλε το όνομά της εδώ".

Για την ιστορία, θυμίζουμε ένα κομμάτι από το δημοφιλέστατο "Cosby Show" των 80s αφιερωμένο στη γιορτή του πατέρα!!!