H ηδονή με πόδια, o πλέημποης Toni Sfinos «τα σπάει» και στο Facebook [photos]

29.10.2014
Ο τιτάνας της σαγήνης, ο εκρηκτικός τυχοδιώκτης, ο πικάντικος ο άντρας, ο πολλά βαρύς και όχης, το κουκούτσι του πόθου, ο ιντερνάσιοναλ πλεημπόης μίστερ Tonis Sfinos απλά ... κάνει θραύση. Φορά φανταχτερά παντελόνια καμπάνες, περούκες με μαλλί playmobil, και μοιάζει βγαλμένος από μια άλλη εποχή. Μετά την εμφάνιση φωτιά στο γάμο της Σίσσυς Φειδά με τον επιχειρηματία Γιώργο Ανδρίτσο στο ξενοδοχείο «Cavo Tagoo» της Μυκόνου, ο αγαπημένος περφόρμερ του νεανικού κοινού ξεκινάει εμφανίσεις ως άλλος Τζέιμς Μποντ στην «Επιχείρηση Οκταπούσι» στο «Gotham City Stage» στο Μαρούσι. Με ξεσηκωτικές επιτυχίες των 70s και των 80s, ο Τόνις Σφήνος (ή αλλιώς Aντώνης Σφηνόπουλος από τα Καλάβρυτα) πρίγκιπας του πάθους, αβυσσαλέο αρσενικό και ηδονή με πόδια, ο Χρυσοποίκιλτος, ο Άνδρας με το Χρυσό Μουστάκι, το αριστούργημα της πλάσης, ο τυφώνας της λεβάντας, ο International Playboy ... προσφέρει χαρά και κέφι -αυτό δηλαδή που ο κόσμος έχει πάντα ανάγκη! Ποια και πώς είναι στην πραγματικότητα αυτή η cult ιδιόρρυθμη περσόνα; Δες τις δύο τελευταίες φωτογραφίες γιατί ο Τόνις είναι ωραίο παιδί και χωρίς την περούκα και το χρυσό μουστάκι. Θα τον δεις: Από 25 Οκτωβρίου 2014 και κάθε Σάββατο έως τις 17 Ιανουαρίου 2015 «Επιχείρηση Οκταπούσι» Gotham City Stage Λεωφ. Κηφισίας 10, Μαρούσι Τηλέφωνα: 210 6846140, 210 6201144 Τιμή φιάλης: 120 ευρώ/6 άτομα Είσοδος με ποτό: 15 ευρώ

Ο τιτάνας της σαγήνης, ο εκρηκτικός τυχοδιώκτης, ο πικάντικος ο άντρας, ο πολλά βαρύς και όχης, το κουκούτσι του πόθου, ο ιντερνάσιοναλ πλεημπόης μίστερ Tonis Sfinos απλά ... κάνει θραύση. Φορά φανταχτερά παντελόνια καμπάνες, περούκες με μαλλί playmobil, και μοιάζει βγαλμένος από μια άλλη εποχή.

Μετά την εμφάνιση φωτιά στο γάμο της Σίσσυς Φειδά με τον επιχειρηματία Γιώργο Ανδρίτσο στο ξενοδοχείο «Cavo Tagoo» της Μυκόνου, ο αγαπημένος περφόρμερ του νεανικού κοινού ξεκινάει εμφανίσεις ως άλλος Τζέιμς Μποντ στην «Επιχείρηση Οκταπούσι» στο «Gotham City Stage» στο Μαρούσι.

Με ξεσηκωτικές επιτυχίες των 70s και των 80s, ο Τόνις Σφήνος (ή αλλιώς Aντώνης Σφηνόπουλος από τα Καλάβρυτα) πρίγκιπας του πάθους, αβυσσαλέο αρσενικό και ηδονή με πόδια, ο Χρυσοποίκιλτος, ο Άνδρας με το Χρυσό Μουστάκι, το αριστούργημα της πλάσης, ο τυφώνας της λεβάντας, ο International Playboy ... προσφέρει χαρά και κέφι -αυτό δηλαδή που ο κόσμος έχει πάντα ανάγκη!

Ποια και πώς είναι στην πραγματικότητα αυτή η cult ιδιόρρυθμη περσόνα; Δες τις δύο τελευταίες φωτογραφίες γιατί ο Τόνις είναι ωραίο παιδί και χωρίς την περούκα και το χρυσό μουστάκι.

Θα τον δεις:

Από 25 Οκτωβρίου 2014 και κάθε Σάββατο
έως τις 17 Ιανουαρίου 2015

«Επιχείρηση Οκταπούσι»
Gotham City Stage
Λεωφ. Κηφισίας 10, Μαρούσι
Τηλέφωνα: 210 6846140, 210 6201144

Τιμή φιάλης: 120 ευρώ/6 άτομα
Είσοδος με ποτό: 15 ευρώ