Γνωστός τραγουδιστής βάζει χέρι στον Τζόνι Ντεπ [vds]

03.11.2014
Ο Τζόνι Ντεπ παίζει κιθάρα, είναι ροκ και η τελευταία του εμφάνιση στο Λος Άντζελες είχε κάτι το ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Το κολλητάρι του, ο Μέριλιν Μάνσον με μεγάλη άνεση του έπιασε... τα οπίσθια!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μέριλιν Μάνσον (Marilyn Manson) και ο Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) βρίσκονται μαζί στη σκηνή. Αυτή τη φορά ο διάσημος ηθοποιός και ο ιερέας του γκοθ εμφανίστηκαν στο Λος Άντζελες τη βραδιά του Halloween και ερμήνευσαν το σκληρό και ασήκωτο «The Beautiful People», μαζί με τον Die Antwoord.

Ο Ντεπ και ο Μάνσον μοιράστηκαν τη σκηνή και το 2012 στη βραδιά των 4ων Ετήσιων Βραβείων Revolver Golden Gods, όπου ο Ντεπ έπαιξε κιθάρα για το κομμάτι «You're So Vain». Η φιλία τους πηγαίνει πίσω στο 1999 κάτι που μάλλον δικαιολογεί το γεγονός ότι ο Μέριλιν Μάνσον είχε την οικειότητα να του πιάσει τα οπίσθια πάνω στη σκηνή!

Για όσους δεν το γνωρίζουν ο 51χρονος ηθοποιός είναι πολύ ενεργός ροκάς... έχει συνοδεύσει με την κιθάρα τους τους Aerosmith, έπαιξε με τον Paul McCartney, τους New Basement Tapes, με τον Willie Nelson, και μπήκε στο στούντιο με τον Butch Walker για το επερχόμενο νέο του LP.

Ο Μάνσον έχει μόλις κυκλοφορήσει το νέο του καταθλιπτικό cd με τίτλο «Third Day of a Seven Day Binge» και έκανε και μια εμφάνιση με τους Sons of Anarchy...

Σε αυτή τη φωτογραφία καταλαβαίνουμε γιατί οι ... Απόκριες είναι η γιορτή που τους ταιριάζει!