Τσουρουφλίζει το πιο σέξι μυστικό του ζεύγους Σμιθ

04.11.2014
Ο Γουίλ και η Τζέιντα είναι ένα από τα ισχυρότερα και μακροβιότερα ζευγάρια του Χόλιγουντ. Σήμερα η κυρία Σμιθ αποκαλύπτει ένα "καυτό" μυστικό της κρεβατοκάμαράς τους.

Ο Γουιλ Σμιθ (Will Smith) και η Τζέιντα (Jada) είναι μαζί 17 χρόνια και έχουν μαζί δυο παιδιά, τον 16χρονο Τζέιντεν (Jaden) και την 14χρονη Γουίλοου (Willow).

Παρόλο που οι φήμες τους θέλουν να χωρίζουν συχνά πυκνά, οι ίδιοι παραμένουν μαζί και αγαπημένοι ενώ κάθε τρεις και λίγο ρίχνουν και λίγο... λάδι στη φωτιά. Όπως χθες, όταν η 42χρονη ηθοποιός και σκηνοθέτης μοιράστηκε με τα εκατομμύριά διαδικτυακών της φίλων μια "καυτή" ανακάλυψη που είχε μόλις κάνει και η ίδια.

"Ανακάλυψα το πιο σέξι μυστικό την άλλη μέρα. Ο σύζυγός μου με φωτογραφίζει στον υπνο μου. Έχει ένα σωρό φωτογραφίες που μου αποκάλυψε και πραγματικά απόλαυσα που έριξα μια ματιά στον εαυτό μου μέσα από τα μάτια του. Έπρεπε να το μοιραστώ αυτό μαζί σας παιδιά... Η ζωή είναι τέχνη. Η ζωή είναι ομορφιά. Τζ.", έγραψε η Τζέιντα στη λεζάντα της γυμνής φωτογραφίας της που φέρει την υπογραφή του Γουιλ της... Ιδού: