Θεός ο Βουτσάς: Απαντά στο «κράξιμο» του Λιάγκα

12.11.2014
Την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του Κώστα Βουτσά από νυχτερινή έξοδο με τη νεαρή σύντροφο του, όπου απαθανατίζονταν να φιλιούνται σε νυχτερινή τους έξοδο.

Οι επίμαχες φωτογραφίες με τα «καυτά» φιλιά του Βουτσά και της νεαρής συντρόφου του έπεσαν στην αντίληψη του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος έγινε έξαλλος. Γιατί, αν δεν το ξέρεις, ο παρουσιαστής είναι κατά των δημοσίων εκδηλώσεων έρωτα!

«Δεν έχει ανάγκη ο Βουτσάς που είναι ο δημοφιλέστερος εν ζωή Έλληνας κωμικός που τον αγαπάει όλη η Ελλάδα, στα 80 του να φιλιέται δημόσια, να ξερογλείφεται με την πιτσιρίκα. Είναι ο Βουτσάς, είναι 80 χρονών και τα έχει με μία κοπέλα που είναι μικρότερη. Ας το κάνουν στο σπίτι ας βγάλουν εκεί τα μάτια τους. Δεν είναι ωραία εικόνα» είχε πει μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής μέσα από το Πρωινό.

Και να που ήρθε τώρα η πληρωμένη απάντηση από τον αγαπημένο ηθοποιό. «Εγώ ένα έχω να πω: “Εκεί που είσαι ήμουν. Εδώ που είμαι, θα’ ρθεις;”» δήλωσε χαρακτηριστικά. Και πρόσθεσε: «Έχουμε δυο χρόνια που είμαστε μαζί με την Αλίκη. Και εκείνη την ώρα φιληθήκαμε. Το πήραν εκεί πέρα και το σχολίασαν. Κάπου εκεί ήταν και ένας παπαράτσι που έκανε την δουλειά του, και με έβγαλε φωτογραφία. Την δουλειά του έκανε ο άνθρωπος. Γιατί να τσαντιστώ;»