Τρελό και... εμπνευσμένο κράξιμο για Κιμ & οπίσθια

13.11.2014
Η Κιμ Καρντάσιαν λάδωσε τον πισινό της, τον τούρλωσε στο εξώφυλλο του περιοδικού Paper και καμάρωνε ότι θα "ρίξει" το ίντερνετ. Εκείνο όμως βρήκε αφορμή και έμπνευση και... λύσσαξε!

Οι τελευταίες 24 ώρες ανήκουν χωρίς αμφιβολία στην Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) η οποία ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με την τελευταία σέξι και ακραία αποκαλύπτική φωτογράφησή της, όπου μοστράρει τα τρουφαντά της οπίσθια σε όλο τους το μεγαλείο, όπως δεν τα έχει ξαναδείξει ποτέ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μια προκλητική φωτογράφηση της 34χρονης ριάλιτι σταρ προκαλεί αντιδράσεις, ήταν όμως σίγουρα η πιο... αισθητή.

Ιδού λοιπόν μερικά από τα αποτελέσματα της φαντασίας όσων "τα πήραν κρανίο" με την απόφαση της Κιμ να μας ξαναδείξει τα οπίσθιά της. Και μάλιστα με αυτό τον τρόπο... Ένα είναι σίγουρο: ο σκοπός της δαιμόνιας Καρντάσιαν επετεύχθη. Όλος ο κόσμος ασχολείται μαζί της ακόμη μια φορά.

Το μίνι αφιέρωμα δεν μπορεί να μην ξεκινήσει από το "πόνημα" του διάσημου κοσμικογράφου Περέζ Χίλτον (Perez Hilton) ο οποίος δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον... πειρασμό.

Τέλος, δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε και στην "κατάθεση" της παρουσιάστριας, κωμικού και κολλητής της Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston), Τσέλσι Χάντλερ (Chelsea Handler) η οποία κατάβασε το βρακί της μέσα στο μπάνιο της, τράβηξε την... belfie της και την κότσαρε μαζί με αύτη της Κιμ, προακαλώντας μάλιστα το Ιnstagram να μαντέψει ποιος από τους δυο είναι αληθινός.

Can you believe more than 2 ass can fit on the same screen? Guess which one's real. Your move, instagram.

A photo posted by Chelsea Handler (@chelseahandler) on