Διέλυσε τον αρραβώνα η Ρόμπιν Ράιτ

13.11.2014
Για γάμο πήγαινε η πρώην κυρία Σον Πεν, όμως στον δρόμο άλλαξε γνώμη και το χώρισε το τεκνό της.

Μετά το διαζύγιό της από τον Σον Πεν (Sean Penn) η Ρόμπιν Ράιτ (Robin Wright) βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του 34χρονου ηθοποιού Μπεν Φόστερ (Ben Foster). Η σχέση τους ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2012 και τον περασμένο Ιανουάριο ανακοίνωσαν ότι αρραβωνιάστηκαν.

Τελευταία δημοσιεύματα, όμως θέλουν τη 48χρονη σταρ του "House of Cards" να άλλαξε γνώμη στέλνοντας τον νεαρό στη μαμά του.

"Παρασύρθηκε από τον ενθουσιασμό και την πρόταση γάμου τα περασμένα Χριστούγεννα και είπε το 'Ναι' η Ρόμπιν, όμως με το πέρασμα του χρόνου και την πίεση των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων που τους κράτησαν πάρα πολύ καιρό χώρια, κατάλαβε ότι έκανε λάθός", μεταφέρει πηγή του Us Weekly υπογραμμίζοντας όμως ότι τελικά και τα 14 χρόνια που τους χωρίζουν έπαιξαν τον ρόλο τους.

"Το κενό ανάμεσά τους κατέληξε να είναι υπερβολικό. Ο Μπεν ήταν τελικά κάπως ανώριμος και εκείνη δεν μπορούσε να το αντιμετωπίσει", μεταφέρουν οι πηγές τη στιγμή που ο πρώην σύζυγος έχει ρίξει άγκυρα στο πλευρό της Σαρλίζ Θερόν (Charlize Theron).

Για την ιστορία, η διάσημη θεά ηθοποιός έχει και την έγκριση της κόρης του σταρ, Ντίλαν (Dylan), οπότε, ο δρομος για τον γάμο είναι ανοικτός!