Πρόταση γάμου live ο Χατζηγιάννης στη Μακρυπούλια

13.11.2014
«Να μ' αγαπάς όσο μπορείς να μ' αγαπάς»... τραγούδησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στη Ζέτα Μακρυπούλια και μετά της έκανε και μια πρόταση γάμου μπροστά σε 3.000 χιλιάδες θεατές σε συναυλία στην Αυστραλία!

Το ζευγάρι είναι αγαπημένο, αυτό το γνωρίζαμε, και οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το πότε θα φάμε... κουφέτα, γίνονται όλο και πιο συχνές. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια βρέθηκαν στην Αυστραλία, για μια σειρά συναυλιών που δίνει εκεί ο τραγουδιστής.

Όπως διαβάζουμε στο Ciao σε μια από αυτές τις συναυλίες ο Μιχάλης επεφύλασσε μια έκπληξη στη Ζέτα. Ενώπιον 3.000 θεατών, ξαφνικά τα φώτα του σταδίου χαμήλωσαν… Τότε εμφανίστηκε στη σκηνή ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με τη κιθάρα του για να τραγουδήσει το «Να μ’αγαπάς» του Παύλου Σιδηρόπουλου.

Σε κάποια στιγμή απευθυνόμενος στο κοινό, είπε: ««Το αφιερώνω στη γυναίκα της ζωής μου. Είναι εδώ. Θα με παντρευτείς επιτέλους;». Ο κόσμος έπαθε πλάκα και άρχισε να ψάχνει το ξανθό κεφάλι της Ζέτας μέσα στο πλήθος. Εκείνη -σύμφωνα με ανθρώπους που ήταν κοντά της- φανερά συγκινημένη είπε «ναι».

Το ζευγάρι κρατάει πολύ χαμηλούς τόνους για την προσωπική του ζωή και όσοι γνωρίζουν τον Χατζηγιάννη ξέρουν ότι είναι συγκρατημένος χαρακτήρας... και δεν προκαλεί. Σίγουρα και η Ζέτα θα ξαφνιάστηκε με αυτή την κίνηση.