Αποκάλυψη: ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ και όχι... Θανάσης για Ελένη!

13.11.2014
Χαμός έγινε την Τετάρτη (12/11) με την αποκάλυψη στο Πρωινό ότι η Ελένη Μενεγάκη περιμένει... γιο. Το πάνελ της πρωινής εκπομπής επικαλέστηκε ως πηγή δημοσίευμα του περιοδικού Hello, όπου αποκάλυπτε ότι οι ενδείξεις δείχνουν ότι η παρουσιάστρια περιμένει το δεύτερο γιο της.

Μάλιστα, στο Πρωινό το τερμάτισαν και αποκάλυψαν και το όνομα του μωρού, λέγοντας πως θα το βαφτίσουν... Θανάση, όπως λένε τον πατέρα του Ματέο Παντζόπουλου.

Ωστόσο, η πραγματικότητα φαίνεται ότι απέχει μακριά από τις παραπάνω πληροφορίες, αφού οι δικές μας αποκλειστικές πληροφορίες θέλουν την Ελένη να περιμένει κοριτσάκι. Όπως είχαμε αποκαλύψει πριν λίγες μέρες, ο υπέρηχος (βάσει πιθανοτήτων) έδειξε κοριτσάκι. Ούτε αγόρι, ούτε... Θανάσης και κυρίως ούτε δίδυμα, όπως επίσης ακούστηκε.

Εξάλλου, η Ελένη διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και η κατάσταση είναι πιο ξεκάθαρη. Αν και το ζευγάρι, που δεν το απασχολεί το φύλο του μωρού, θα βεβαιωθεί τις επόμενες μέρες. Δε μένει, λοιπόν, να δούμε ποια... έγκυρη πληροφορία θα επιβεβαιωθεί!