Χατζηγιάννης - Ζέτα: Πρόταση γάμου στη συναυλία;

13.11.2014
Η αλήθεια είναι ότι από τότε που έγινε γνωστή η σχέση της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη τα δημοσιεύματα τούς έχουν παντρέψει, τους έχουν κάνει γονείς, τους έχουν χωρίσει και πάει λέγοντας.

Τούτη τη φορά, δημοσίευμα του περιοδικού Ciao αποκαλύπτει την πρόταση γάμου που έκανε ο τραγουδιστής στη Ζέτα και το σκηνικό είναι να το ζηλεύει και η πιο αισθηματική ταινία του Χόλιγουντ. Γιατί (και να μας συχωρνάει ο Χατζηγιάννης αν αληθεύει το δημοσίευμα) πιο... αμερικανιά σε πρόταση γάμου δεν έχουμε!

Πρόσεξε σκηνικό, που εκτυλίχθηκε στη μακρινή Αυστραλία. Το ζευγάρι βρέθηκε για μερικές μέρες στη μακρινή χώρα των καγκουρό για προγραμματισμένες συναυλίες του τραγουδιστή. Σε μία από αυτές, όπου από κάτω 3.000 νοματαίοι χτυπιούνταν στα ακούσματα του Χατζηγιάννη, έγινε και η πρόταση γάμου!!!

Περιγράφει το δημοσίευμα: κάποια στιγμή, τα φώτα του σταδίου κλείνουν και η μουσική σταματάει, κάτι που φανέρωσε ότι κάτι θα συμβεί. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στη σκηνή μόνο με μια κιθάρα καλεί τον κόσμο να τραγουδήσει μαζί του «Να μ' αγαπάς» του Παύλου Σιδηρόπουλου. Κάποια στιγμή θέλησε να πει κάτι στο κοινό: «Το αφιερώνω στη γυναίκα της ζωής μου. Είναι εδώ. Θα με παντρευτείς επιτέλους;».

Από κάτω χαμός. Ο κόσμος έψαχνε να εντοπίσει τη Ζέτα, ενώ εκείνη σύμφωνα με ανθρώπους που ήταν κοντά της, φανερά συγκινημένη κι εννοείται ξαφνιασμένη, είπε το μεγάλο «ναι». Έλα πες, δεν είναι μία υπέροχη... αμερικανιά;